Meltem Miroğlu Ticarete Atıldı

Meltem Miroğlu Ticarete Atıldı
Adı magazin basınından düşmeyen ve ABD’de 82 yaşındaki biriyle evlenen Meltem Miroğlu ABD’de ticarete atıldı ve bıttım sabunu satmaya başladı

Magazin basının en gözde ve en sık yaptığı haberlerin başında geliyor Meltem Miroğlu haberleri. Bir zamanların genç oyuncusu Meltem Miroğlu oynadığı dizi ile ülkemizde popüler olmuş ve daha sonra da ABD’ye giderek burada kendisinden yaşça çok büyük bir ABD vatandaşı ile evlenerek adından söz ettirmeye devam etmişti. Hakkında hemen her zaman bir iddia ve haber çıkan Meltem Miroğlu ile evli olduğu ABD’li eşi Partick sık sık ülkemizdeki magazin basında yer alıyor. Çiftin kimi zaman tartıştıkları, kimi zaman Meltem Miroğlu’nun eşini terk ettiği, kimi zaman eşi tarafından evden atıldığı ve hatta Meltem Miroğlu’nun eşini aldattığı iddiaları ile ilgili bile haberler yapıldı. Bütün bunlar her ne kadar bir kısım kitleyi ilgilendirse de aslında büyük bir kesim tarafından çok da merak edilmiyor. Ancak haberler de bir türlü sona ermiyor. Bugünlerde Meltem Miroğlu yine gündemde. Bakın bu sefer haber konusu ne? İşte detaylar!

Bıttım Sabunları Satacak

Ülkemizde rol aldığı bir dizide canlandırdığı karakterle popüler olan ve ardından ABD’ye giderek buraya yerleşen ve Patrick adında 82 yaşındaki ABD vatandaşı ile evlenen Miroğlu hemen her gün gündemde yer aldı. Eşiyle ilgili yaşadıkları, tartışmaları sık sık gündeme gelen Meltem Miroğlu son olarak eşinden boşandı şeklinde bir haberle gündeme gelmişti. Ancak bu iddianın yalan olduğu otaya çıktı. Meltem Miroğlu ise eşi Patrick üzerine kurulu bir şirket aracılığı ile ticarete atıldı. Türkiye’de Mardin ve yöresinde hazırlanan bıttım sabunlarından büyük bir partiyi ABD’de satan ve bu sabunların yoğun talep görmesi üzerine ticareti büyütmeye karar veren Meltem Miroğlu yeni ürünler için harekete geçti. Böylece ABD’ye oyunculuk yapmak için giden Meltem Miroğlu burada bıttım sabunu ticaretine girmiş oldu.

Oyunculuğa Gitti Ticarete Atıldı

Bir zamanların yetenekli oyuncusu Meltem Miroğlu ABD’ye oyunculuk yapmak için gitmiş ve burada kendisinden 48 yaş daha büyük ABD vatandaşı Patrick ile evlenmişti. Oyunculuk hayali için gittiği ABD’de türlü türlü sıkıtılar ve olaylar yaşayan Meltem Miroğlu en sonunda oyunculuk için gittiği yerde ticaret yapmaya karar verdi. Eşinin üzerindeki bir şirket üzerinden ülkemizde üretilen bıttım sabunlarını ABD’de pazarlamaya başladı. Bakalım bundan sonra Meltem Miroğlu’nun hayatında neler olacak?

01-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar