Tarkan'dan pandemi tepkisi! 'Yapılan haksızlık'

Tarkan'dan pandemi tepkisi! 'Yapılan haksızlık'
Tarkan'dan pandemi tepkisi! 'Yapılan haksızlık'. Tarkan'dan pandemi tepkisi. Tarkan, kademeli normalleşmeye tepki gösterdi.

Tarkan, kademeli normalleşme uygulamasına tepki gösterdi. Tarkan'dan pandemi tepkisi. Tarkan'dan pandemi tepkisi! 'Yapılan haksızlık'. Tarkan, kademeli normalleşmeye haksızlık dedi. Tarkan'dan tepki. Tarkan kimdir? Tarkan'ın kızı.

Tarkan, kademeli normalleşme takvimine 'Pandemi sürecinde müzik ve eğlence sektörüne yapılan haksızlık ve çifte standart hiç adil değil' diyerek tepki gösterdi. 

Tarkan'dan pandemi tepkisi! 'Yapılan haksızlık'

Geçtiğimiz günlerde pandemi döneminde yürütülen sürece bağlı olarak uygulanan kademeli normalleşme takvimine tepki yağdı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün kademeli normalleşme takvimi ileilgili ayrıntıları açıkladı. Pandemi sürecinde işlerini yapamayan sanatçılara yönelik herhangi biradım atılmamasına yönelik tepki yağdı. Konu ile ilgili sanat camiası olarak bir adım atılmasını isteyen Tarkan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.Tepki gösteren sanatçılar arasında yer alan Tarkan, 'Pandemi sürecinde müzik ve eğlence sektörüne yapılan haksızlık ve çifte standart hiç adil değil. Yetkililerin sanata ve sanatçıya karşı duyarsız, saygısız yaklaşımı ise ayrıca çok üzücü ve düşündürücü. Yetkili merciler acilen müzik ve eğlence sektörünü destekleyici yönde yeni karar ve uygulamalarla sanata, sanatçıya, tüm sanat çalışanlarına ve emekçilerine sahip çıkmalı.' sözlerini kullandı. 

Kademeli normalleşme takviminin açıklanmasının ardından tepkilerin gelmesi ile birlikte sanatçı Ebru Gündeş' ten de atak geldi. Ebru Gündeş, 'Biz sadece çalışmak istiyoruz… Çünkü bizler sahneye çıktığımızda yüzlerce kişi çalışıyor ve bu emekçiler nerdeyse 1,5 yıldır bugün için mücadele veriyorlar…Lütfen sesimizi duyun, sonra da duyurun… İnanın müziğin sesini duymak herkese iyi gelecek.' sözlerini kullanarak tepki gösteren Ebru Gündeş, 'müzik susmasın' paylaşımını yaptı.

Tarkan kimdir?

17 Ekim 1972 yılında dünyaya gelen Tarkan, Almanya doğumludur. 1990 yıllarında türk pop müziğine adım atan ünlü sanatçı Tarkan, 'Yine Sensiz' adlı albümü ile çıkış yapmıştır. 1997 yılında Hitt Müzik adlı plak şirketini kuran Tarkan, 'En iyi pop müzik sanatçı' gibi ödülleri kazanmıştır. Sayısız ödüle layık görülen Tarkan, 2016 yılında Pınar Dilek ile dünya evine girdi. 2018 yılında Liya adında bir kızı olan Tarkan, bir çok albüme ve ödüle sahiptir.

01-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar