Kanal D’nin Yeni Dizisi İçin Birçok Ünlü İsim İlk Kez Bir Araya Geldi

Kanal D’nin Yeni Dizisi İçin Birçok Ünlü İsim İlk Kez Bir Araya Geldi
Kanal D Ekranlarında geçen sezon yayına girmesi beklenirken ertelenen Yargı dizisi bu sezon ekranlarda izleyicisi ile buluşacak.

Kanal D’nin yeni dizisi Hukuk temalı olan bu yeni projenin ismi Yargı olarak seyirci karşısına çıkacak. Geçen sezon Rekabet olarak gündeme gelen ama ertelenen proje, bu sezon Kanal D ekranında Yargı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yargı dizisinin oyuncuları okuma provasında ilk kez bir araya geldiler. Ay Yapım imzalı yeni dizinin başrolünde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun performansını izliyor olacağız. Pınar ve Kaan çifti daha önce Netflix dizisi Aşk 101’de de partner olmuş ve büyük ilgi görmüştü. İki ünlü ismin yeniden hem de bir sezonluk dizide bir araya gelmesi hayranlarını çok memnun etti.

Yeni sezonun başlaması il birlikte en çok merak edilen Kanal D dizilerinden olan Yargı için ekip bir araya geldi. Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan dizisi Yargı’nın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Yargı dizisi, izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak.

Başrollerini başarılı oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği, Sema Ergenekon’un ise senaryosunu yazdığı ‘Yargı’ dizisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Yargı dizisinde, Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikâyesinin anlatılacağı dizinin oyuncuları sete çıkmadan önce okuma provası için bir araya geldiler.

Aşk 101 dizisinden sonra son dönemde isimlerinden sıkça söz ettiren yetenekli iki oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra ‘Yargı’nın oyuncu kadrosunda birçok önemli isime yer verildi. Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alacak.

Yargı dizisi aile içi güven kavramını hikayesi ile ters düz edecek. Yargı dizisi yakında Kanal D’de ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Kanal D ekranlarında başlayacak olan Yargı dizisi için senaryosu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine şimdiden çekmeyi başardı.

23-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar