Camdaki Kız Hayri Karakterinde Yeni Bir İsim Krizi!

Camdaki Kız  Hayri Karakterinde Yeni Bir İsim Krizi!
Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için teklif gönderilen isim eğer kabul ederse başka bir dizi bu durumdan ciddi anlamda etkilenecek.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı Kanal D’nin geçen sezon başlayan ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin ikinci sezon çekimlerine çoktan başladı. Dizi ekibi ikinci sezon çekimleri için sette yoğun bir koşturma ile çalışırken yeni bölümlere damgasını vuracak Hayri’yi canlandıracak isim hala belli olmadı. Sette  Yılan hikâyesine dönen bu duruma bir isim daha eklenerek sonuçların ne olacağı merak konusu oldu.

Camdaki Kız dizisinin birinci sezonun final bölümünde sadece adını duyduğumuz ancak kendisiyle tanışamadığımız Hayri karakteri diziye damgasını vurmuştu. Sadece birkaç saniyeliğine adıyla ve elleriyle görünen Hayri, yeni sezonun en önemli karakterlerinden biri olacağı belli.Yaz tatilinin sona gelmesi ile birlikte, dizinin ikinci sezonun çekimleri başladı. Fakat Hayri’yi canlandıracak isim hala belli olmadı. Bugüne kadar İbrahim Çelikkol ve Erkan Kolçak Köstendil’e dizi için telif götürüldü ancak her ikisi de projede yer almayı kabul etmeyerek teklifi geri çevirdiler.

Teklif götürülen İbrahim Çelikkol ve Erkan Kolçak Köstendil’den sonra Alev Alev dizisinde izlediğimiz Cihangir Ceyhan’ın adı geçti. Duyumlara göre Cihangir Ceyhan hala projeyi düşünme sürecindeydi. Hal böyle olunca yakışıklı oyuncu bu süreçte en güçlü aday olarak görüldü.Camdaki Kız setinde görüşmeler devam ederken hafta sonu Hayri karakteri için düşünülen yeni bir isim daha ortaya çıktı. Milliyet gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, haberine göre Hayri karakteri için Celil Nalçakan’a da teklif gittiğini köşesine taşıdı. Bu iddianın ortaya çıkması  durumu biraz karıştırdı.

Celil Nalçakan  ATV’de  yayınlanan Kardeşlerim dizisinde rolüne devam ediyor.  Kardeşlerim dizisinde kötü kalpli Akif karakterini canlandırıyor. Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisi için kilit rolde oynayan bir isim. Köşe yazısında bahsedilen  iddia eğer doğruysa ve Celil Nalçakan teklifi kabul ederse Kardeşlerim dizisinin büyük bir değişime mecbur kalacağı anlamına geliyor.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Çıkan haberlere göre Camdaki Kız’ın ilk bölümlerinde Hayri karakteri dizide yine görünmeyecek. Bu durumda yapım şirketine en uygun kişiyi bulmak için zaman tanıyor olacaklar. Camdaki Kız setinde Hayri karakterine kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Sürükleyici konusu ve oyuncu kadrosu ile başarılı bir şekilde sezon yapan dizinin ikinci sezonunda seyirciyi neler beklediği izleyicisi tarafından araştırmalar arasında.

 

 

23-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar