Kanal D'nin yeni dizisi Mehmed : Bir Cihan Fatihi!

Kanal D'nin yeni dizisi Mehmed : Bir Cihan Fatihi!
Kanal D'nin ekranlara damga vuracak dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ne zaman başlayacak? Bu yıl Eylül ayında çekimleri başlayan dizi ile ilgili flaş bir değişiklik yaşandı. İşte dizi yapımcısından gelen o açıklama..

Eylül ayından bu yana çekimleri büyük bir hızla devam eden yeni dizi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ne zaman başlayacak? Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı dizi Mehmed: Bir Cihan Fatihi izleyici tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. 2017 yılının Eylül ayında çekimleri başlayan dizi Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin 2018'e damga vuracağı konuşuluyor. Yeni dizi Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz. 2018'de yayınlanması beklenen dizinin yaz sezonu mu? yoksa kış sezonu mu? yayınlanacağı büyük merak konusu...

Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde flaş değişiklik!

Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizi ile ilgili flaş bir değişiklik yaşandı. Dizinin yapımcısı 03 Medya yaşanan bu değişikliği basın açıklaması ile duyurdu. Yapılan basın açıklamasında dizinin yönetmenin değiştiği açıklandı. O3 Medya, yönetmen Altan Dönmez’in ayrıldığını ve yerine Cevdet Mercan’ın geldiğini duyurdu. İşte yapım firmasından iletilen o açıklama:

“Değerli Basın Mensubu,

“Mehmed: Bir Cihan Fatihi”nde, deneyimli yönetmen Altan Dönmez görevini bir diğer deneyimli isim Cevdet Mercan’a devrediyor. O3 Medya ailesi olarak sevgili Altan Dönmez’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni işlerinde başarılar diliyoruz.

Eylül 2017’de çekimleri başlayan ve 2018’de Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanan “Mehmed: Bir Cihan Fatihi”nin çekimleri büyük bir hız ve heyecanla devam ediyor.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
O3 Medya”

08-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar