Kayıt Dışı’nda işler iyi gitmiyor.

Kayıt Dışı’nda işler iyi gitmiyor.
Reyting sıralamasında istediği yeri bir türlü yakalayamayan Kayıt Dışı dizisinde bir aksilik daha yaşandı. Başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın bacağının kırılmasıyla dizinin çekimlerine bir süre ara verildi.

Fox Tv’nin sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Kayıt Dışı, istediği reyting sonuçlarına ulaşamayınca dizi ile ilgili acaba final mi yapacak söylentileri yayılmaya başladı. Tam bu sırada talihsiz bir kaza sonucu Erkan Petekkaya’nın bacağı kırılınca dizinin çekimlerine bir süreliğine ara verildi.

Mesut Yar’ın Posta’da ki köşesinde yazdıklarına göre; dizi önce yönetmen değişikliğine gitti. Ardından Erkan Petekkaya’nın bacağının kırıldığı haberi yayınlandı. Son olarak da sete bir süre ara verdik açıklaması yapıldı. Tabi izleyicinin aklına bütün bunlar tesadüf mü sorusu geldi. 13 bölümlük anlaşması olan dizinin henüz anlaşma bitmeden finale doğru gittiği son gelen haberler arasındaydı. Bütün bu gelişmeler de dizinin kimseye çaktırmadan erken bir finalle sona mı erdiğini düşündürüyor. Gelişmeleri ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.

06-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar