Kanal D'nin yeni dizisi ortaya çıktı! Yan Kalbim Yan yeni sezonda ekrana gelecek

Kanal D'nin yeni dizisi ortaya çıktı! Yan Kalbim Yan yeni sezonda ekrana gelecek
Yeni sezonda Kanal D'den ekranlara gelmeye başlayacak bir dizi belli oldu. Sonbahar aylarında yayınlanmaya başlayacak dizi hakkındaki bilgiler.

Yaz sezonunun sonunda doğru yaklaştıkça normal sezonda ekrana gelecek yeni diziler yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Kanal D'den ekranlara gelmeye başlayacak bir dizi ortaya çıktı. Yan Kalbim Yan adındaki dizinin yapımcılığını NTC Medya üstlenecek. Yönetmeni ve senaristi belli olan Yan Kalbim Yan dizisinin oyuncu seçmeleri yapılıyor. 

Yan Kalbim Yan dizisinin yönetmen ve senaristleri belli oldu

Eylül ayıyla birlikte tüm kanallardaki yeni sezon dizileri yayınlanmaya başlayacak. Bazı dizilerin oyuncu kadrosu da belli olurken bazı dizilerin kadrosu henüz şekillenmiş değil. Yan Kalbim Yan dizisi de bunlardan biri. Dizi hakkında elimizde bulunan pek fazla bilgi yok. Yan Kalbim Yan dizisinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapacak. Senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alacak.

Kanal D'nin reyting beklediği dizilerden biri olacak

Son dönemde Kanal D, yaz dizisi Afili Aşk ile reytinglerde başarılı sonuçlar elde ediyor. Kanalın en büyük isteği doğal olarak bu başarıyı normal sezona da taşımak olacaktır. Bunun için umut bağlanan dizilerden birisi de Yan Kalbim Yan olacaktır. Önümüzdeki haftalarda Yan Kalbim Yan dizisinin oyuncu kadrosu belli olacak. Dizinin çekimlerine Eylül ayında başlaması bekleniyor. Yine sonbahar aylarında Yan Kalbim Yan dizisinin ekranlarda olması bekleniyor.

Şenol Sönmez ve Gül Abus Semerci'nin görev yaptığı yapımlar 

Uzun yıllardır dizi ve filmlerde yönetmenlik yapan Şenol Sönmez, Doktorlar, Gönül Salıncağı, Dedektif Biraderler, Gece Gündüz, Teyzanne, Unutulmaz, Gönül Ferman Dinlemiyor, Kirli Beyaz, İffet, Huzur Sokağı, Köstebekgiller, Osmanlı Tokadı, Urfalıyam Ezelden, Kiralık Aşk, Tutar mı Tutar, Mutluluk Reklamı, Ağlak Arif, Gülperi ve Öldür Beni Sevgilim gibi yapımların yönetmen koltuğunda oturdu.

Gül Abus Semerci'de tıpkı Şenol Sönmez uzun yıllardır dizi sektöründe senaryo kaleme alıyor. Gül Abus Semerci, Canım Kocacığım, Sevinçli Haller, Banyo, Kadının Sessizliği, Başımın Belası, OKS Anneleri, Zoraki Koca, Son Ağa, Yalancısın Sen, Kalbim Seni Seçti, Hayat Seni Güzel, O Hayat Benim, Seni Seviyorum Adamım, Kalbim Ege'de Kaldı, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi ve Koca Koca Yalanlar gibi yapımların senaryosunu kaleme aldı.

16-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar