Kanal D'nin yeni dizisi yayından kaldırıldı

Kanal D'nin yeni dizisi yayından kaldırıldı
Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Bir Umut Yeter ekranlara veda ediyor. Bir Umut Yeter dizisi neden yayından kaldırıldı? İşte ayrıntılar;

Başrollerinde; Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Bir Umut Yeter dizisi ekranlara veda ediyor. Kanal D'de yüksek bütçeli tanıtımlarıyla büyük ilgi çeken dizi ne yazık ki reytinglere takıldı. İlk bölümüyle Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, reyting sonuçlarının ardından yayın günü Cumartesi'ye alınmıştı.

Yeni gününde de beklenilen başarıyı yakalayamayan dizinin final yapmasına karar verildi. En son üçüncü bölümüyle ekranlara gelen Bir Umut Yeter dizisinin altıncı bölümüyle ekranlara veda edeceği öğrenildi.

DİZİNİN HİKAYESİ

Başarılı bir asker olan Yılmaz, gönlünü verdiği mesleğinden malulen emekli olmak zorunda kalır. Mesleğinden ayrılmanın üzüntüsüyle, yeni ve yalnız bir yaşam sürmek için Köyceğiz'de bulunan bir Deniz Fenerini kendisine sığınak olarak hazırlar ve burada yaşamaya başlar.

Hayattan hiç bir beklentisi kalmayan Yılmaz, Köyceğiz'de karşılaştığı Elif ile tanıştıktan sonra hayatı baştan sona değişecektir. Birbirlerinden hoşlanan iki genç kısa sürede evlenmeye karar verirler. Çiftin evlilikleri Elif'in peşpeşe yaptığı düşüklerle sarsılır. Yılmaz ve Elif hiç beklemedikleri bir anda hayatlarına yeni doğan bir bebeğin girmesiyle büyük şok yaşayacaktır.

Sürekli düşük yapan Elif, bebeğin Allah tarafından kendilerine gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünse de, Yılmaz bunun yanlış olduğunu ve çocuğun ailesini bulup teslim etmesi gerektiğini düşünmektedir. Elif’in bebeği bağrına evlat diye basmasıyla birlikte, yıllar boyu sürecek vicdan azabı da başlamıştır artık...

Bir Umut Yeter, Yılmaz’ın vicdan muhasebesi içinde doğru yolu bulma çabası, Elif’in dağılmaması için tutkuyla çabaladığı ailesine olan aşırı düşkünlüğü, evlat acısı ve özlemi içinde hayata tutunmaya çalışan acılı Derya’nın dramını anlatıyor.

Bir Umut Yeter dizisi 3 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak 6. bölümüyle ekranlara veda edecek.

16-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar