Bir dizi daha final yapıyor! Fox TV o diziyi yayından kaldırdı

Bir dizi daha final yapıyor! Fox TV o diziyi yayından kaldırdı
Fox TV'de yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisi final yapıyor. Bir Deli Rüzgar neden yayından kaldırıldı? Başka kanalda devam edecek mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese ve Adını Sen Koy dizilerinden gelen final haberlerinin ardından bir haberde Fox TV dizisinden geldi.

TMC Film tarafından Fox TV için hazırlanan Bir Deli Rüzgar dizisi final yapıyor. Oyuncu kadrosunda Berk Cankat, Almila Ada, Hatice Aslan, Pınar Deniz, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı dizi 6'ncı bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bir Deli Rüzgar neden final yapıyor?

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in Senaryosunu Volkan Gürses'in üstlendiği Bir Deli Rüzgar dizisinin final nedeni reytingler. Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan dizi reyting sıralamalarında bir türlü yükselme gösteremeyince kanal projenin 6'ncı bölümüyle final yapmasını uygun gördü.

Bir Deli Rüzgar konusu

Hiç görmediği babasına ulaşabilmek için tek yolunun ünlü olup herkesin kendisini tanıması gerektiğini düşünen Gökçe, gitar eşliğinde sokakta şarkı söylerken Uğur'un dikkatini çeker. Bölgenin ünlü gece klüplerinden birinin sahibi olan Uğur, Gökçe'ye mekanında çalışması için teklifte bulunur. Uğur'un teklifini fazla düşünmeden kabul eden Gökçe'nin hayatı bu kararından sonra bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

Uğur'un mekanında temizlik görevlisi olarak çalışan eski assolist Melike Candan,  Gökçe'de gençlik yıllarını görür. Eski yaşadıklarından elde ettiği tecrübeler doğrultusunda Gökçe'yi uyarlamaya çalışan Melike'nin tüm çabaları boşa gidecek ve Gökçe istediği hayatı yaşayacaktır. Eski hayatına bir daha dönmesi imkansız olan Gökçe'yi bu yolda bir çok sorun karşılayacaktır.

15-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar