Kanal D’nin Yeni Komedi Dizisi ‘'Hurdalık'’ – 19 Mart’ta Başlıyor!

Kanal D’nin Yeni Komedi Dizisi ‘'Hurdalık’ – 19 Mart’ta Başlıyor!
Komedi dizisi Konteynır Brothers ‘Hurdalık’ başlıyor! Kanal D’nin dijital kanalında iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers ‘Hurdalık’ 19 Mart Cumartesi günü yayınlanacak...

Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers ilk 3 bölümü ile 19 Mart Cumartesi yayında olacak. 26 bölümlük mini dizi, sosyal medyada ünlü olmak isteyen iki arkadaşın eğlenceli maceralarını anlatıyor. Hurdalık dizisinin merakla beklenen ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Tanıtımlar sonrasında, izleyicisi söz konusu dizinin ilk bölümünü bekliyor ve oyuncuların performanslarını merak ediyor. Hurdalık’ın konusu ne? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte yayınlanan ilk tanıtım fragmanı…

 

‘Hurdalık’ın Fragmanı Yayınlandı

 Hurdalık dizisinin, ‘’Birgün herkes bu hurdalığı tadacak’’ mottosuyla ilk fragmanı yayınlandı.

Konteynır Brothers ‘Hurdalık’ın yayınlanan tanıtım fragmanında Serhat Osman Karagöz ve Mertkan Erkan’ın başından geçen komik olaylar ve konukları ile yaptıkları eğlenceli sohbetler dikkat çekiyor.

‘Hurdalık’ Dizisi – 19 Mart’ta Kanal D’de

Kanal D Dijital’in, kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve Youtube kanalında ücretsiz olarak yayınlayacağı Konteynır Brothers Hurdalık’ın proje tasarım ve yönetmenliğini Cem Tabak yapıyor. Serhat Osman Karagöz ve Mertkan Erkan’ın oyuncu kadrosundaki dizinin yapımını Tüplü Televizyon üstleniyor.

Konteynır Brothers ‘Hurdalık’ ilk 3 bölümüyle 19 Mart Cumartesi, 4. ve 5. bölümleriyle de 20 Mart Pazar günü ücretsiz olarak kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve Youtube kanalında yayında olacak.

‘Hurdalık’ Dizisi Konusu

Konteynır Brothers ‘Hurdalık’ın yayınlanan fragmanında Serhat Osman Karagöz ve Mertkan Erkan’ın başından geçen komik olaylar ve konukları ile yaptıkları eğlenceli sohbetler dikkat çekiyor.


Serhat Osman Karagöz tarafından hayat verilen Serhat Dayım ile Mertkan Erkan tarafından hayat verilen Mertkan Dayım bir araba hurdalarının konteynırında yaşamaktadır. Çok iyi arkadaş olan ikili Mert ve Serhat Youtube de ünlü olmak ister ve ünlü isimlere ulaşarak onlar ile Youtube videosu çekerler.


Toplumsal medyanın trendlerini takip ederek çektikleri görüntü içeriklerine ünlüleri ve fenomenleri de dahil ederek izlenme rekorları kırma peşindedirler. İçeriklerde düştükleri komik durumlar ilgi çekmeye başlar. Vakitle yaptıkları latifeler ve komik halleri ile takipçilerin dikkatini çekerler.

Toplumsal medyada Serhat ve Mertkan Dayım olarak kısa müddette fenomen olan ikili; Hikaye Gürman, Ulaş İnan Torun, Bahar Süer, Ceyda Olguner, Sevcan Yaşar üzere ünlü isimlerin dikkatini çeker. Kendi öyküleriyle birlikte konuklarına eğlenceli anlar yaşatırlar.


Serhat Osman Karagöz (Serhat Dayım)

4 Aralık 1988 doğumlu olan Serhat Osman Karagöz ilk başrol deneyimini ise Konteynır Brothers Hurdalık dizisi ile yaşayacaktır. Serhat Osman Karagöz Hurdalık dizisinde Serhat Dayım karakteri ile yer alacak. Pucca isimi sosyal medya fenomenin eşi olan Serhat Osman Karagöz oyunculuğa Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile başlamıştır. İstanbul Güzel Sanatlar Konservatuarı mezunu olan Serhat Osman Karagöz eşi Pucca’dan 2021 de ayrılmıştır ve bir oğulları vardır.


Mertkan Erkan (Mertkan)

Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Mert Hakan Vine ile ismini duyuran sosyal medya fenomenlerinden. Özellike Youtube ve Spotify da güzel sesi ile de takipçi kazanan Mertkan Erkan Konteynır Brothers Hurdalık dizisi ile ilk kez bir dizi de yer alacaktır. Komedi yönü çok güçlü bir oyuncudur. Mertkan Erkan Hurdalık dizisinde Mertkan Dayım karakteri ile yer alacak.


Öykü Gürman


Ulaş İnan Torun


Bahar Süer


Ceyda Olguner


Sevcan Yaşar

11-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar