Sadakatsiz Dizisinden Ayrılan Burak Sergen’in Yeni Dizisi Belli Oldu

Sadakatsiz Dizisinden Ayrılan Burak Sergen’in Yeni Dizisi Belli Oldu
Avşar Film tarafından hazırlıkları ve çekimleri süren Masum ve Güzel dizisine iki büyük usta katıldı. Burak Sergen ve Ertuğrul Postoğlu dizininin oyuncu kadrosunda yer alacak.

Birbiri ardına erken final yapan dizilerin yerine kanallarda oluşan açıkları kapatmak için yapım şirketleri tabir yerindeyse tam anlamıyla fabrika gibi çalışıyor. Peş peşe yeni dizilerin lasmanı yapılırken bazı dizilerde erken finalle arşivlere kaldırılıyor. Oldukça hareketli zamanların yaşandığı sektörde Avşar Film tarafından hazırlıkları ve çekimleri devam eden Masum ve Güzel dizisinde yeni başlayacak dizilerden biri. Cast çalışmalarının yanı sıra Bursa’da devam eden çekimlerle de gündemde olan dizide en önemli karakterlerden biri olan baba ve amca karakterleri belli oldu. Uzun ve titiz bir çalışmanın ardından belirlenen adaylarla görüşmelerini tamamlayan Avşar Film bu iki önemli karakter için iki büyük isimle anlaşmaya vardı. Dizide Yaren’in (Sude Zülal Güler) babasını usta oyuncu Burak sergen canlandırırken amcasını da Ertuğrul Postoğlu canlandıracak.

Sadakatsiz’den Masum ve Güzel’e

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve halen devam eden Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren ve geçtiğimiz haftalarda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ve diziye veda eden Burak sergen aradan çok zaman geçmeden yeni dizisiyle anlaşmaya vardı. Avşar Film tarafından hazırlanan ve Burcu Över’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide önemli karakterler olan baba ve amca karakterleri dışlında bütün oyuncular bulunmuş ve hatta dizi Bursa’da çekimlere başlamıştı. Yetimhane çekimlerinin ardından İstanbul’a taşınacak set için hazırlıklar halen sürüyor. Dizide amca ve baba karakterleri için ise iki büyük ve usta isimle anlaşmaya varıldı. Dizinin ana karakteri olan Yaren’in babasını Sadakatsiz’de Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen’in canlandıracağı öğrenilirken kardeşini ise (Yaren’in amcası) usta oyuncu Ertuğrul Postoğlu oynayacak. İki güçlü oyuncunun katılımıyla dizinin castı da tamamlanmış oldu.

Masum ve Güzel Oyuncuları Kimler

Avşar Film tarafından hazırlanan yeni dizi Masum ve Güzel çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Bahar Şahin, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Ahu Sungur, Mine Tugay, Aslı Sümen, Ülkü Hilal Çiftçi, Nazan Diper, Aslı Samat, Gamze Demirbilek ve Sevinç Kumaş yer alıyor. Dizinin yakın zamanda ekranlara gelmesi bekleniyor.

11-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar