Son Nefesime Kadar Dizisi İçin Flaş Final Kararı

Son Nefesime Kadar Dizisi İçin Flaş Final Kararı
Bu sezon yeni başlayan dizilerinden beklediğini bulamayan Fox Tv bir dizisinin daha erken final yapmasına karar verdi. Son Nefesime Kadar 5. Bölümde final yapacak.

Bu sezon ekrana getirdiği pek çok dizisi için erken final kararı alan Fox Tv’nin kötü giden sezonunda bir kötü haber daha geldi. Büyük umutlarla ve uzun süren bir hazırlık sonrası ekrana gelmeye başlayan ve henüz 3 bölüm yayınlanan Son Nefesime Kadar adlı dizi için de erken final kararı alındı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın rol aldığı dizi Fox Tv’de Çarşamba akşamları seyirciyle buluşuyordu. Pastel Film imzalı yapım yabancı bir dizi olan Happy Valley adlı diziden uyarlanmıştı. Büyük umutlarla ekrana gelen dizi ne yazık ki Çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman ve Sadakatsiz gibi dizilerin oldukça gerisinde kaldı ve bu durum kanalı oldukça zor bir durumda bıraktı. Bu durum karşısında dizinin gelecek için iyi bir reyting elde edemeyeceğini düşünen kanal Son Nefesime Kadar’ın erken final yapmasına karar verdi.

5. Bölüm Son Bölüm Olacak

Yayın hayatına henüz başlayalı 3 bölüm olan Son Nefesime Kadar’ın yayın hayatı erken bitiyor. Dizinin başlamasıyla birlikte oldukça umutlu anlar yaşayan kanal ve yapım şirketi Pastel Film ne yazık ki umutlarını 3. Bölüm sonunda yitirdiler. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Son Nefesime Kadar için Fox Tv yönetimi erken final kararı aldı. Dizinin reytinglerinden memnun olmayan kanal yönetimi gelşecek için de umut görmeyince dizi için final kararı aldı. Son yayın gününde 3. Bölümü ekrana gelen dizinin 5. Bölümünde final yapmasına karar verildi. Böylece Fox Tv yönetimi bu sezon başlayan bir dizisini sonlandırdı.

Son Nefesime Kadar

Yabancı bir dizi olan Happy Valley adlı yapımdan uyarlanan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Son Nefesime Kadar dizisi erken finalle seyircisine veda ediyor. Dizinin hazırlık dönemi süresince oldukça dikkat çekmesi kanalı da heyecanlandırmıştı. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan saban, Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek gibi isimlerin bulunduğu dizi tüm bu bu görkemli casta ve iddialı hikayeye rağmen ne yazık ki sezon sonunu göremeden seyirciye veda ediyor. Dizinin son iki bölümü çarşamba akşamları Fox Tv’de saat 20.00’da ekrana gelecek.

11-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar