Kanal D'nin yeni ses yarışmasının jürileri kimler?

Kanal D'nin yeni ses yarışmasının jürileri kimler?
Kanal D ekranlarının yeni ses yarışması programı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki yeni ses yarışmasının jürileri kimler olacak?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen ses yarışmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Kanal D ekranlarında başlayacak olan ses yarışmasının henüz adı netleşmedi. Yarışmanın BBC ekranlarında yayınlanan "All Together Now"  isimli ses yarışmasının uyarlaması olacağı söyleniyor. Sesine güvenen çok sayıda yarışmacı başvuruların başlamasını heyecanla bekliyor. Çok sayıda katılım olacağı beklenen yarışma ne zaman başlayacak? Peki "All Together Now"  yarışmasının uyarlaması olacak programın jürileri kimler olacak?

Kanal D'nin yaz aylarına damga vurması beklenen ses yarışmasının adı henüze belli olmasa da jürileri şimdiden netleşti. "All Together Now" yarışmasının uyarlaması olacak programın sunuculuğunu, TV8 ekranlarının en çok güldüren dizisi Jet Sosyete'de rol alan yakışıklı oyuncu Enis Arıkan yapacak. Sempatikliği ile tanınan Enis Arıkan'ın sunucu olarak seçilmesi, sevenlerini çok mutlu etti. Yarışma ile en merak edilen ise jürilerin kim olacağı? O Ses Türkiye yarışmasına rakip olabileceği düşünülen yarışmanın jürileri Ayta Sözeri, Metin Arolat, Ferman Akgül ve Gülçin - Caner Çalışır olacak. Jüri koltuğunda oturacak Ayta Sözeri, Metin Arolat, Ferman Akgül ve Gülçin - Caner Çalışır bakalım nasıl yorumlar yapacak.

KANAL D'NİN YENİ SES YARIŞMASININ JÜRİLERİ

Ayta Sözeri, Metin Arolat, Ferman Akgül ve Gülçin - Caner Çalışır'ın jüri koltuğunda oturacaği yeni ses yarışmasının yaz aylarında izleyicisi ile buluşması bekleniyor. Jürileri tek tek tanıyalım;

Ayta Sözeri Kimdir?

Türkiye'nin ilk trans oyuncusu olan Ayta Sözeri,  31 Mart 1976 yılında Almanya'nın Nürnberg şehrinde dünyaya gelmiştir. Almanya'da yaşayan aile  1982 yılında anne, baba ve kız kardeşi ile İzmir'e taşınmışlardır. Ayta Sözeri, Dokuz Eylül Üniversitesi Türk Sanat Müziği korosunda Türk Müziği eğitimini almıştır. Daha sonrasında ise doktorların trans bir birey olduğu teşhisinden sonra 20 yaşında geçirdiği ameliyat ile kadın olmuştur. ‘Hayat Bağları’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Dudaktan Kalbe’, ‘Kuzey Rüzgarı’, ‘Dadı’ ve ‘Kayıp Şehir’ gibi diziler de rol aldı.

Metin Arolat Kimdir?

Metin Arolat,  28 Mayıs 1972 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir 9 Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü tamamlayan Metin Arolat, şarkıcı olma hevesi ile İstanbul'a yerleşme kararı almıştır. Şarkıcı ve yönetmen hayatına atılan başarılı isim hayatını böyle sürdürür.

Ferman Akgül Kimdir?

25 Aralık 1979 yılında Ankara'da dünyaya gelen, Ferman Akgül'ün gerçek ismi İbrahim Ferman Akgül'dür. 2001 yıllarının sonlarında kurduğu Manga isimli müzik grubu ile büyük bir ün kazandı. Manga grubunun 2006 yılında ‘Bir Kadın Çizeceksin' şarkısı FIFA06 soundtrack’i olarak kullanıldı. Müzik hayatında emin adımlarla ilerleyen Ferman Akgül, şimdi de jüri olarak seçildi.

 

 

11-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler