Kanatsız Kuşlar 7.bölüm fragmanı yayınlandı…

Kanatsız Kuşlar 7.bölüm fragmanı yayınlandı…
Kanatsız Kuşlar 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. ATV’nin sevilen dizilerinden olan Kanatsız Kuşlar ekranlarda yerini almaya başladığı ilk günden bu güne, izleyicilerin beğenisini her geçen gün biraz daha kazanıyor.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar'ın 7. bölümü fragmanını izleyebilirsiniz.

 

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film ve yönetmenliğini Kemal Uzun'un yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun'un yazdığı Kanatsız Kuşlar'da başrollerde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen yer alıyor.

Sevilen diziyi her hafta canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Kanatsız Kuşlar son bölümde neler oldu? 

Sevilen dizinin son bölümünde Nefise Muzaffer’in evlilik teklifini tam kabul edecekken, Tuğba Muzaffer’e hamile olduğunu söyler. Ancak Tuba'nın Nefise'yi villadan uzaklaştırmak için yaptığı riskli planlar bir işe yaramaz hatta, Muzaffer'in Nefise'yle daha çok yakınlaşmasına neden olur. Onur'la Zeynep'i ölümle burun buruna getiren olayda bir kasıt olduğunun ortaya çıkmasıyla kasıtlı Ahmet tek suçlu olarak ortada kalır.  Şirkette işe başlayacak olan Zeynep şirkette kötü bir sürprizle karşılaşır. Şengül’ün Azime’den aldığı kolyenin sahte çıkmasıyla, olaylar içinden çıkılmaz bir hale bürünür. Annesinin Muzaffer ile evlenmesini istemeyen Emre kendince çözüm yolları geliştirir.
Kanatsız Kuşlar konusu…
 Dizide genç yaşta anne olmuş bir kadın ile dört çocuğunun hikayesi anlatılıyor. Eşi öldükten sonra çocukları ile kalan genç ve güzel bir anne ile çocuklarının umutlarının dramatik öyküsü bu dizi.

Kanatsız Kuşlar oyuncuları kimler?
Deniz Bolışık (Nefise),
Ümit Kantarcılar (Onur), 
Seda Türkmen (Tuba),
Melis Tüzüngüç (Zeynep),
Ahmet Varlı (Ahmet),
Servet Pandur (Azime);
Fatih Al (Muzaffer);
Yusuf Baymaz (Suat);
Emir Özden (Emre),
Sinem Karel Gürtekin (Emel),
Evren Bingöl,

 

23-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar