Kanatsız Kuşlar dizisine iki yeni isim dahil oldu.

Kanatsız Kuşlar dizisine iki yeni isim dahil oldu.
Atv ekranlarından izlediğimiz Kanatsız Kuşlar dizisine bu hafta yayınlanacak 23. bölümün ardından iki yeni isim daha katılıyor. Diziye katılacak yeni isimlerden Faik Ergin, Kemal karakteriyle, Alper Kut ise Talat karakteriyle diziye dahil olacak.

Kanatsız Kuşlar dizisinin yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun oturuyor. Dizinin başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen yer alıyor. Kanatsız Kuşlar 23. bölümü ile23 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak. Sevilen diziyi her hafta Canlı Tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Faik Ergin

Alper Kut

Kanatsız Kuşlar dizisine iki yeni isim daha katıldı. Diziye katılan Faik Ergin, dizide, eşini yıllar önce kaybetmiş ve hayatını çok sevdiği kızı Asya’ya adamış varlıklı bir iş adamı olan Kemal rolünü oynayacak. Kemal’in sırlı dünyası, Nefise ile karşılaştıktan sonra bambaşka bir yöne kayacak ve hayatındaki sırlar açığa çıktıkça yer yerinden oynayacak.

Diziye katılan bir diğer isim olan Alper Kut ise Talat karakteriyle karşımıza çıkacak. Uzun zamandır görüşmediği abisi Rahmi’yi görmek için mahallesine geri dönen Talat, da gizemli yanını etrafına iyilik saçarak güzelce saklamayı başarırken, birçok kişinin hayatında da önemli bir yer alacaktır.

22-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar