‘Kara’ dizisinden yeni tanıtım filmi

‘Kara’ dizisinden yeni tanıtım filmi
2. Bölüme tuttuğu ışık ile izleyicileri heyecanlandıran tanıtım filminde Kara(İlker Kaleli) ailesinin hayatını mahvedip karartanların peşine düşüp hesap sormak ister.

Son anda ani bir değişiklikle Arak olan ismini Kara olarak değiştiren diziden gelen yeni tanıtım filmi 2. Bölüm hakkında ipuçları içeriyor. Babasının intikam ateşi ile yanıp tutuşan Kara’nın ilerleyen süreçte bu duyguları aşk ateşine dönüşecek. İlk bölümü ile zileyicilerden tam puan alan dizinin ilerleyen bölümlerde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

‘Kara’ dizisinden yeni tanıtım filmi

Show TV’nin iddialı dizisi Kara’dan yeni bir tanıtım filmi daha geldi. Tanımlarında ismi hep Arak olarak açıklanan dizi adını son anda Kara olarak değiştirerek ekran serüvenine başladı. Başrollerinde Öykü Karayel ve İlker Kaleli’yi buluşturan Kara dizisi yeni tanıtım filmi ile bir sonraki bölüm hakkında ipuçları verdi. 2. Bölüme tuttuğu ışık ile izleyicileri heyecanlandıran tanıtım filminde Kara, ailesinin hayatını mahvedip karartanların peşine düşüp hesap sormak ister. Geçmişe ait gizemler çözüldükçe karşı düşmanın kızı Zeynep ile yolları daha da kesişecek ve yakınlaşacaktır. İntikam için çıktığı bu yolculuk ikisinin de kaderini birbirleri ile bağlayacak. Seyirciyi aşk ve intikam hisleri arasında yaşanacak büyük bir mücadele bekliyor.

Senaryoyu bir ekip kaleme alıyor

Senaryosunu Aslı Gönülay, Murat Can Oğuz ve Ayberk Çınar’dan oluşan bir ekibin yazdığı Kara dizisinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Öykü Karayel’in dışında Mehmet Özgür, İlker Kızmaz, Bedir Bedir, Demircan Kaçel, Görkem Kasal, Ilgaz Kayai Bennu Yıldırımlar, Beril Kolcu, Cem Zeynel Kılıç, Furkan Kalabalık, Kerem Arslanoğlu, Yıldıray Şahinler, Tülin Özen gibi önemli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu dizinin yeni bölümü 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicisi ile beraber oluyor. 

Arak oldu Kara

Kara dizisi izleyicileri heyecandan heyecana sürüklerken reyting tablosundaki durum gelecek için umut veriyor. Show TV ekranlarının iddialı dizisinin yapımını Most Production üstleniyor. Yeni tanıtım filmi ile izleyicilerde merak uyandıran Kara dizisinin isminin değiştiğini yapımcı şirket  "ARAK'ın sır perdesi KARA'nın hikâyesine açılıyor! Geçmişin gölgesinde çarpıcı bir intikam yolculuğuna hazır olun. ARAK'ın KARA'ya dönüştüğü hikâye başlıyor..." şekinde videolu mesajı ile seyircilere duyurdu.

30-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler