Kara Sevda 65. bölüm fragmanı | Nihan ne karar verecek?

Kara Sevda 65. bölüm fragmanı | Nihan ne karar verecek?
Kara Sevda 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak? Kara Sevda'da Tarık Nihan'a Kemal'i terketmemesini söylüyor. Kara Sevda yeniden heyecan dolu dakikalar ile geliyor!

Kara Sevda 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda'da Tarık Nihan'a Kemal'i terketmemesini söylüyor. Kara Sevda yeniden heyecan dolu dakikalar ile geliyor!

Her Çarşamba Star Tv ekranlarında büyük bir merak ile takip edilen Kara Sevda,65. bölüm fragmanıyla daha da meraklandırdı. Kara Sevda Tarık, Ozan'ın aktili çıkınca Kemal ile Nihan'ın birbirine olan aşklarını zora sokuyor.  Nihan ne karar verecek?

Kara Sevda 65. bölüm 19 Nisan Çarşamba günü Star Tv ekranlarında...

Kara Sevda son bölümde neler yaşandı?

Emir ile Asu'nun kurduğu acımasız planlar Tufan'ın hayatı pahasına ulaştı. Bundan sonrak hedefleri Ozan'ın ölmesidir. Kemal ve Mercan, tüm gerçekleri ortaya çıkarmak için araştırmaya devam edilmesini ister. Ancak Nihan'ın daha fazla sabrı kalmamıştır. Asu'nun tek çaresi ise gerçeği anlatmaktır. 

Tüm yaşananların ardından Kemal'in daha fazla taakati kalmaz. Nihan ise Kemal'e olan aşkı ile ona destek olmaya devam eder. 

Zeynep bebeğinin cinsiyetini öğrenir öğrenmez Emir'le paylaşmak ister. Ancak beklemediği durumlarla karşılaşan Zeynep ne yapacağını bilemez.

Kara Sevda Oyuncuları

Burak Özçivit - Kemal

Neslihan Atagül - Nihan

Kaan Urgancıoğlu - Emir

Zerrin Tekindor - Leyla

Melisa Aslı Pamuk - Asu

Kerem Alışık - Ayhan

Burak Sergen - Galip

Orhan Güner - Hüseyin

Neşe Baykent - Vildan

Barış Alpaykut - Ozan

Zeyno Eracar - Fehime

Hazal Filiz Köse - Zeynep

Rüzgar Aksoy - Tarık

Çağla Demir - Banu

Nihan Aşıcı - Yasemin

 

18-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler