Gizem Karaca itiraf etti! 'Mezdeke ile finale kaldım'

Gizem Karaca itiraf etti! 'Mezdeke ile finale kaldım'
Gizem Karaca itiraf etti! 'Mezdeke ile finale kaldım'. Gizem Karaca, katıldığı yarışma ile ilgili itiraflarda bulundu. Gizem Karaca kimdir?

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, itiraf etti. Gizem Karaca itiraf etti! 'Mezdeke ile finale kaldım' Gizem Karaca güzellik yarışması ile ilgili itirafta bulundu. Gizem Karaca rol aldığı diziler. Gizem Karaca Miss Turkey Yarışması.

Gizem Karaca itiraf etti! 'Mezdeke ile finale kaldım'

Güzel oyuncu Gizem Karaca, geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'i YouTube kanalında yayınlanma programına konuk oldu. Keyifli bir sohbet eşliğinde süren program esnasında Gizem Karaca, katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında yaşadığı bir anısı ile ilgili itirafta bulundu. Gizem Karaca, 'Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım' dedi.
Anlattığı olayla herkesi kahkahalara boğan Gizem Karaca, sohbet esnasında gelen estetik sorusuna ise, 'Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum' dedi.

Çocukken kurduğu hayalleri anlatan oyuncu, 'Florida'da yaşayan bütün çocukların bir şekilde bu tarz hayalleri oluyor. Kennedy Space Center orada, yaz kampına da göndermişlerdi beni. Orada her şeyi göstermişlerdi, tüpleri malzemeleri, Dünya'yı... Böyle şeyleri yaşama fırsatım olmuştu. Bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım, 'Astronot olacağım' demiştim. 'Herhangi bir şekilde havada olmak istiyorum' diyordum. Hala uyurken uzay belgeseli gibi belgesellerle uyuyorum. SpaceX'i takip ediyorum, uzayı merak ediyorum.' dedi.
Özel hayatı ile ilgili bilgiler paylaşmaya devam eden Gizem Karaca, 'Boş kalmayı hiç sevmeyen bir insanım" diyen ünlü oyuncu, "Üretmeyince ya da bir şey yaratmayınca psikolojik olarak kendimi çok düşürüyorum. Sadece oyunculuk ya da projecilik anlamında olmak zorunda değil. Seramikle uğraşıyorum, resimle uğraşıyorum, bahçecilik gibi farklı şeyler yapıyorum. Sürekli bir şeyle uğraşıyorum' sözlerini kullandı.

Gizem Karaca kimdir?
7 Eylül 1992 yılında dünyaya gelen Gizem Karaca, İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimi aldığı sırada Miss Turkey yarışmasına katılarak 2. olan Gizem Karaca, ardından oyunculuğa adım atmıştır. İlk olarak Eve Düşen Yıldırım dizisinde rol almıştır. Ünlü oyuncu Kara Sevda, Sosyetik Gelin, Organik Aşk, Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl, Şampiyon, Baraj, Güzel Köylü gibi oldukça başarılı dizi ve sinema filmlerin rol almıştır.

18-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar