Kara Sevda bu akşam ki bölümü ile nefes kesecek

Kara Sevda bu akşam ki bölümü ile nefes kesecek
Kara Sevda'nın bu akşam yayınlanacak olan bölümü ağızları açıkta bırakacak. Ozan'ın ölümü ile ilgili tüm gerçekler bu bölümde ortaya çıkacak. Gerçeği öğrenen Nihan ve Kemal ne yapacak? Zeynep'in bebeği öldü mü?

Bu akşam Star Tv ekranında yayınlanacak olan efsane dizi Kara Sevda'nın yeni bölümü geceye damga vuracak. Nihan ve Kemal'in yaşadığı kara sevdaya son yaşanan olaylar gölge düşerecek gibi duruyor. Ozan Sezin'in ölüm nedeni ile ilgili yürütülen soruşturmada sona gelindi. Diziye yeni aktılan Gizem Karaca, şüpheli ölümü aydınlatmak için büyük çaba sarf etti. Geçtiğimiz bölümde test yapılması için Ozan Sezin'in mezarı açılacaktı. Fakat görevliler boş mezarla karşılaştı. Gerçeğin ortaya çıkacağını anlayan Tarık Soydemir, Ozan Sezin'in cesedini mezardan çıkarıp saklamıştı. Kardeşini mezarda olmadığını öğrenen Nihan ve annesi deliye dönmüştü.

Emir, Tarık'ı ele veriyor!

Diğer yandan Nihan ve Kemal'e ders vermek için hain planı devreye sokan Asu, abisi Emir Kozcuoğlu tarafından sakladığı yerde bulunuyor. Polis ise öldürüldüğü düşünülen Asu için Kemal'i suçlu bulur ve tutuklama emri çıkarır. Fakat Kemal, Asu'yu öldürmediğinden emindir. Kendisini ispatlamaya çalışır ama polisler peşindedir. Tüm bu yaşananların yanı sıra Emir, Tarık'ı ele verecek bomba bir atak yapar. Kemal ise Ozan'ın katili ile ilgili abisi üzerinde kuşkuya düşer. Bir yandan abisini kaybetmekten diğer yandanda Nihan'la arasına dağların gireceğinden korkar.

Zeynep ise Hakan ile evlenmekten vazgeçer. Emir'in yanına giden Zeynep ona büyük bir şart koşar. Bebeği dünyaya getirmek için Nihan'dan boşanıp kendisi ile evlenmesini söyler. Tam bu esnada Zeynep'in annesi onları yakalar ve Emir'in üzerine gider. Kızının peşini bırakması söyleyen anne Zeynep'in Hakan'la evleneceğini ve çocuklarının olacağını söyler. Emir ise bu lafın üzerine çocuğun kendisinden olduğunu itiraf eder. Bebeğin son durumunu öğrenmek için doktora giden Zeynep büyük bir şokla karşılaşır. Ultrasonda bebek gözükmüyordur. Zeynep'in bebeği öldü mü? Ozan Sezin'in katili Tarık mı? İşte tüm sorularımızın cevabı bu akşam yayınlanacak olan bölümde...

12-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler