Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak?

Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak?
Kara Sevda sevenlerinin en çok merak ettiği konulardan birisi olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni bölüm fragmanında izleyenlerine büyük sürpriz! İşte Kara Sevda 70. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

Kara Sevda 70. bölüm fragmanını izle. Kara Sevda 70. bölüm 2. fragmanı izle.Kara Sevda canlı izle. Star Tv canlı izle. Kara Sevda ne zaman final yapacak? Kara Sevda ne zaman bitecek? İşte Kara Sevda 70. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Her Çarşamba günü Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisi 70. bölümm fragmanıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kara Sevda yeni blümde yaşanacak büyük sürpriz ne? 

Kara Sevda yeni bölümde Kemal ve Nihan evliliğe doğru ciddi adımlar atıyor. Kemal ailesiyle birlikte Nihan'ı istemeye gidiyor. Kara Sevda son bölümde Kemal, Nihan'ı özgür bırakacak hamleyi yaptı. Soru işaretleri ile biten dizi ardından 70. bölümünün fragmanıyla heyecanlı bekleyiş başladı. 

Çarşamba günü saat 20:00'de Star Tv'de yayınlanacak diziyi canli tv üzerinden de rahatlıkla izleyebilirsiniz. 

Kara Sevda Final tarihi açıklandı!

Kanal tarafından yapıla açıklamada izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Kara Sevda'nın 8 bölüm sonra final yapacağı ifade edildi. Yani Kara Sevda'nın 74. bölümü son bölüm olarak ekranlara gelecek. Final tarihi tam net olarak açıklamasa da 28 Haziran 2017 olacağı tahmin ediliyor. 

22-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar