Savaşçı'nın yeni hikayesi nasıl olacak?

Savaşçı'nın yeni hikayesi nasıl olacak?
Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli'nin rol aldığı Savaşçı artık izleyiciyi daha fazla heyecanlandıracak. Oyuncu kadrosuna Ege Aydan, Timur Ölkebaş ve Mert Öcal da dahil oluyor.

Fox Tv'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi Savaşçı bu akşam  6. bölümü ile ekranlara geliyor. Reytinglerde Tv 8'in Survıvor'ını geride bırakan Savaşçı'nın bu akşamki en büyük rakibi Star Tv'de yayınlanan Cem Yılmaz'ın rol aldığı İftarlık Gazoz olacak gibi duruyor.

Savaşçı'ya üç yeni kan!

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli'nin rol aldığı Savaşçı artık izleyiciyi daha fazla heyecanlandıracak. Oyuncu kadrosu yönüyle diğer aksiyon dizilerinin bir adım önünde olan diziye başarılı oyuncular Ege Aydan, Timur Ölkebaş ve Mert Öcal da dahil oluyor. Bu yeni karakterlerle hikaye dağılmadan işlendiğinde dizi kanalının yüzünü uzun süre güldürebilir.

Kağan'ın gözü kara kahramanlığı bu akşam net olarak seyirciye yansırsa Savaşçı 10 reytingi geçebilir. Ana karakterlerden biri kaçırıldıysa kurtarma hikayeleri çoğu zaman iş yapmıştır. Kağan'ın Aslı'nın telefonundan Tepegöz'ün sesini duyması ve tuzağa düşmesini aklına bile getirmeden ailesini kurtarmaya gitmesi reyting olarak iş yapar.

Tepegözle hesaplaşma!

Yüzbaşı Kağan, Tepegöz'ün peşine düşüyor ama asıl aksiyon Kopuz Albay'ın ona yardıma gitmesiyle başlıyor.

Savaşçı, hikaye olarak Star Tv'nin Söz'ünden Kanal D'nin İsimsizler'inden çok daha hızlı akıyor. Çekim kalitesi olarak ise bir tık geride diyebiliriz. Tabii çekim kalitesinin düşüklüğü bu dizinin hızlı hikayeye sahip olmasında da dolayı.

Kağan ile Tepegöz'ün çatışması bu bölümde bitmez. Hikaye ekibi Tepegöz'den ekmek yiyebildiği kadar yiyecektir ama Tepegöz çok iyi oluşturulmuş bir kötü karakter olarak görülmüyor. Karakterin alt metni çok zayıf. Söz'ün Çolak'ı kadar mutlak kötü kalitesi yok. Ayrıca Kağan'ın aşk hikayesi de zayıf. Eğer aşk hikayesi biraz daha şekillenir ve imkansızlığı seyirciye geçerse dizi genç izleyici kitlesini arkasına alabilir.

Dağ filmlerindeki başarılı rolüyle bu dizide kendine yer bulan Murat Serezli'nin üzerine daha fazla hikaye yazılmalı. Çünkü şu anda yerine tam oturmuş tek karakter Albay Kopuz. Murat Serezli oynamıyor, resmen yaşıyor ve bu da seyirci için çok önemli.

Lise Devriyesi ve Savaşçı!

Lise Devriyesi, Trt 1'in beklenen etkiyi bırakmayan dizilerinden...

Bu başarısızlığın en büyük etkisi lise dizisi için seçilen cast... Bu hata bundan önce de farklı yapımlarca sıkça yapıldı ve göz göre göre tekrar yapılması çok ilginç. Sanırım ülkemizde lise çağında ya da üniversite çağında oyuncu yok. Savaşçı ile aynı seyirci kitlesine hitap eden Lise Devriyesi otuz yaşındaki adamlara lise eğitimi verdirmeye çalıştığı için reytinglerde çok altlarda...

Cast değişmez artık. Ancak hikaye tek odak noktadan ilerlerse gününde biraz daha üstlere çıkabilir. Ama Savaşçı'yla mücadelesi çok zor.

Evet bu akşam bütün bu dizileri canli tv üzerinden de rahatlıkla takip edebilirsiniz. 

21-05-2017
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar