Kara Sevda'nın final tarihi belli oldu!

Kara Sevda'nın final tarihi belli oldu!
Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi olan Kara Sevda'dan üzücü haber geldi. Sevilerek izlenen dizinin final tarihi belli oldu. Hayranları merakla Kara Sevda'nın final bölümü bekliyor. İşte Kara Sevda'nın final tarihi...

Başrollerinin Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı Kara Sevda dizisinin final tarihi belli oldu. Dizinin hayranları büyük bir merakla Kara Sevda'nın final tarihinin açıklanmasını bekliyor. Peki Kara Sevda ne zaman final yapacak? Final tarihi açıklandı mı? İşte Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kara Sevda'nın final tarihi, Star Tv tarafından açıklandı. Kanaldan gelen bilgi dizinin hayranlarını derinden etkileyecek. Kara Sevda'nın yeni bölümü önümüzdeki hafta Star Tv ekranlarında sizlerle olacak. Dizinin yeni bölümü canlı tv üzerindende izleyebilirsiniz..

Final tarihi açıklandı!

Kanal tarafından yapıla açıklamada izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Kara Sevda'nın 8 bölüm sonra final yapacağı ifade edildi. Yani Kara Sevda'nın 74. bölümü son bölüm olarak ekranlara gelecek. Final tarihi tam net olarak açıklamasa da 28 Haziran 2017 olacağı tahmin ediliyor. 

Kara Sevda'yı taze kan kurtarır mı?

No:309'un hikayesini tekrar ayrılık üzerine kurduğu bir dönemde iki dizi de aslında aynı eksende gidiyor. Ama No:309 daha yeni ve biraz da romantik komedi olduğu için hikayesi köhneleşmiş Kara Sevda'yı artık hikayeye eklenecek taze kan bile kurtaramaz.

Bütün bunlara rağmen  dizinin kemikleşmiş bir seyirci kitlesine de sahip olduğunu unutmayalım. Kara Sevda genel izleyicide 4 reyting altına düşmez. Ama böyle büyük prodüksiyonlu bir dizi için bu reyting kesinlikle yeterli değil.

Bu akşam saat 20:00'de Star Tv'de yayınlanacak diziyi canli tv üzerinden de rahatlıkla izleyebilirsiniz. 

06-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler