Kardeş Çocukları 2. Sezon ilk Tanıtım Fragmanı yayınlandı

Kardeş Çocukları 2. Sezon ilk Tanıtım Fragmanı yayınlandı
Ekranlarda Kardeş Çocukları 2. Sezon İlk tanıtım fragmanı dönmeye başlayınca seyirci kardeş çocukları 2. Sezon ne zaman başlıyor, diye merak etti

Star TV'nin beğenilen dizisi Kardeş Çocukları özgün senaryosu, yetenekli oyuncuları ve sıcak konusu ile kısa sürede dikkatle izlenilen dizilerden biri olmayı başardı. Mehmet Aslantuğ gibi usta bir oyuncunun başrol oynadığı Kardeş Çocukları 26 Mayıs’ta final yaparak tatile girmişti. Ekranlarda Kardeş Çocukları 2. Sezon İlk tanıtım fragmanı dönmeye başlayınca seyirci kardeş çocukları 2. Sezon ne zaman başlıyor, diye merak etti. Şimdi detaylar

Kardeş Çocukları 2. Sezon ilk Tanıtım Fragmanı yayınlandı

Senaryosunu Sırma Yanık, yönetmenliğini Faruk Teber üstlendiği Kardeş Çocukları yayınlandığı ilk sezonda 17 bölümüyle 26 Mayıs Pazar akşamı sezon finali yapmıştı. Artık yaz sezonu bitti ve diziler yavaş yavaş ekrandaki yerlerini almaya başladı. Bunlardan biri olan Kardeş Çocukları 14 Eylül 2019 Salı akşamı Star Tv ekranlarında yerini alacak. 2. Sezonda konu kadar yayın günü de değişti. Geçtiğimiz akşam yayımlanan 2. Sezon ilk bölüm fragmanında korku, vicdan, merhamet demeden gözünü karartan Umay'ın yeni planı ortaya çıkıyor. Fragmanda a vurgulandığı üzere Kardeş Çocukları yeni sezonda artık salı günleri ekranlarda olacak.

Kardeş çocukları kadrosu genişliyor mu?

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ gibi yıldızları bulunduran Kardeş Çocukları'nın yeni sezonunda oyuncu kadrosu genişletiliyor. 2. Sezonu 14 Eylül’de Star TV ekranlarında başlayacak diziye kötü bir karakter dahil oldu. 'Adnan' karakteriyle diziye dahil olacak Cem Davran, 'Adnan' karakteriyle yapacağı kötülüklerle dizide tansiyonu artıracak. Kardeş Çocukları’nın yapımcı Faruk Turgut, oyuncu genişlemesini twitter hesabından duyurdu. Kardeş Çocukları’nda bir değişiklik de yönetmen konusunda gerçekleşti. Artık diziyi Çağatay Tosun yönetecek.

Kardeş Çocukları son bölümde yaşananlar

Kardeş Çocukları son bölümde; ortalık karışmış, Umay'ın planları suya düşmüş ve Reşat'ın ipini çektiğini düşünürken, kendi sonunu hazırlamıştı. Reşat'ın polise kendini ihbar etmesi, Umay'ın hareketsiz yerde yatması sonucu seyirci merak ve endişeyi bir arada yaşamıştı.

Umay ve Ümran arasında kartların yeniden dağıtılmış, bir kez daha Umay’ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına dönmüştü. Hayat’ın da devreye girmesiyle Umay’ın bütün planları akameye uğramış ve Savaş’ın Hayat’la tanışması, Umay için sonun başlangıcı olmuştu.

Bu sırada arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle bozguna uğrayan Reşat, bu kez işi bitirmeye kararlıdır. Nasıl bir tehlike altında olduğundan habersiz olan Umay, yalanları ortaya çıkmasın diye daha önce hiç olmadığı kadar ileri giderken Ümran ise artık oyunu bozmaya hazırdır. canlıtv olarak yaz sezonunda özlediğimiz Kardeş Çocukları’na başarılar diliyoruz.

31-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar