Kardeş Çocukları Volkan (Furkan Andıç) neden diziden ayrıldı?

Kardeş Çocukları Volkan (Furkan Andıç) neden diziden ayrıldı?
Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları'ndan şok ayrılık haberi. Dizinin başrol oyuncularından Volkan (Furkan Andıç) diziden ayrıldı. Neden ayrıldı?

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nda başrol oyuncularından biri olan yakışıklı oyuncu Furkan Andıç diziden ayrılıyor. Dizide Volkan Demir karakterine hayat veren Furkan Andıç'ın diziden neden ayrıldığı ise şuan netleşmiş değil. Senaryo gereği diziden ayrılan Furkan Andıç, sevenlerini derinden etkiledi. Haberi alan dizi takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yakışıklı oyuncu dizideki rolü ile genç kızların gözdesi haline gelmişti. Furkan Andıç yani Volkan Demir karakterinin diziden ayrılması diziyi hangi yönde etkileyecek? 

KARDEŞ ÇOCUKLARI VOLKAN (FURKAN ANDIÇ) DİZİDEN AYRILIYOR!

Yeni sezonda Star Tv'de start veren Kardeş Çocukları dizisinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Engin Alkan, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç gibi güçlü isimleri bir arada bulunduruyordu. Ümran ve Umay adlı iki kız kardeş geçmişte yaşadıkları kötü şeyler ile sınanmaktadır. Evin yakışıklı oğlu karakterini canlandıran Volkan Demir'in diziden ayrılması kadroda büyük bir eksiklik yaratacak. Senarya gereği Kardeş Çocukları dizisine veda edecek olan Furkan Andıç'ın diziye nasıl veda edeceği ise henüz belli olmadı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİ KONUSU

Yıllar önce yaşadıkları olay karşısında yolları ayrılan iki kardeş Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu) bambaşka hayatlar yaşamaktadırlar. Ümran kızı Hayat ile köyde yaşamını sürdürmeye çalışırken, Istanbul'un sosyetik isimlerinden Umay ise Hayal ile yaşamaktadır.

Birbirinden tamamen farklı hayatlara sahip bu iki annenin yollar hiç beklemedikleri bir anda, hiç beklemedikleri ortamda kesişecek. Bu karşılaşma hiç beklenmedik olayları beraberinde getirecek.

Yapımını Gold Film'in üstlendiği 'Kardeş Çocukları' dizisinini yönetmen koltuğunda 'Faruk Teber' yer alırken, senaryosu ile Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI KİM KİMDİR?

Yıldırım Saner (Mehmet Aslantuğ)

Yıldırım 40'lı yaşlarında, Türkiye'nin en başarılı doktorlarından biridir. Yakışıklılığı ve mesleki başarısıyla girdiği her ortamda tüm dikkatleri üzerine toplayan Yıldırım, yıllar önce Ümran ile aşk yaşamış ancak hayat ikisini de bambaşka yollara sürüklemiştir. 

Ümran ( Ayça Bingöl)

Ümran 40'lı yaşlarında, Yıldırım ile yıllar önce aşk yaşamış, ancak hayat ikisini de bambaşka yollara sürüklemiştir. 

Umay ( Nur Fettahoğlu)

Ümran'ın kız kardeşidir. Istanbul'un sosyetik isimlerinen biridir. 20 yıldır görmediği ablası Ümran ile yolları hiç beklemediği anda birleşecek ve hayat ikisini de bambaşka yollara sürükmeyecektir.

14-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar