Kardeşlerim Dizisi 3. Sezon Çekimleri Başladı! Diziye 3 Flaş İsim Dahil Oldu

Kardeşlerim Dizisi 3. Sezon Çekimleri Başladı! Diziye 3 Flaş İsim Dahil Oldu
Atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Kardeşlerim’ 3. Sezon çekimlerine başladı. NG Medya imzalı Kardeşlerim dizisine 3 flaş isim dahil oldu. Kardeşlerim 3. Sezon ne zaman başlıyor?

Yapımını NG Medya’nın üslendiği, yapımcılığını Nazlı Heptürk, Uğur Türkmen ve Gökhan Erkal’ın yaptığı, ilk bölümü ile 20 Şubat 2021 tarihinde Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümünden itibaren 2 sezon ekranlara gelen dizi her bölümü ile reytingleri alt üst etmeyi başardı. İzleyicinin büyük ilgi ile izlediği Kardeşlerim dizisinin öyküsü Gül Abus Semerci’ye ait, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci, Melis Veziroğlu Yılmaz ve Mert Meriçli’nin kaleme aldığı, yönetici yapımcılığını Resul Özkaya’nın ve görüntü yönetmenliğini Okan Ergan’ın, bestelerini Alp Yenier’in, tema bestesini ise Güliz Ayla’nın üstlendiği dizi yeni sezonu ile kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete yer alıyor. Dram, gençlik ve aşk türündeki dizide anne ve babalarını kaybetmelerinin ardından hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların üstesinden birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp birbirlerinden güç alan dört kardeşin yaşadıkları zorlukları ve aşklarını anlatıyor. Sevilen yapım Kardeşlerim’in 3. Sezon çekimleri başladı. Peki, Kardeşlerim 3. Sezon ne zaman? Kardeşlerim dizisine 3. Sezonda 3 flaş isim dahil oluyor. Bu üç isim kim? Hangi rollere hayat verecekler? İşte dizinin yeni sezonuyla ilgili detaylar…

Kardeşlerim Dizisi 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Atv ekranlarının 2 sezon 56 bölüm ekranlara gelen Kardeşlerim dizisi 57. Bölüm ile 3. Sezonda yeniden izleyici ile buluşacak. 16 Ağustos Salı günü 3. Sezon çekimlerine başlayan Kardeşlerim dizisi 11 Eylül de ATV’de yayınlanmaya başlayacak.  

11 Haziran 2022 Cumartesi günü nefes kesen sezon finalinin ardından tüm gözler üçüncü sezonda yaşanacaklara odaklanırken 3. Sezon çekimlerinden yayınlanan ilk fotoğraf ise beklentiyi artırdı.


Kardeşlerim Dizisi 3. Sezon Oyuncu Kadrosu

Kardeşlerim dizisinden şuana kadar, GözdeTürker (Harika), Eren Ören (Kaan Atakul), Nilsu Yılmaz (Cemile), Halit Özgür Sarı (Kadir), Damla Su İkizoğlu (Melisa), Çağla Şimşek (Ayşe) ve Yıldız Kültür (Sevgi Teyze) gibi isimler ayrılmış oldu.

Kardeşlerim 3. Sezon oyuncu kadrosunda ise; Celil Nalçakan (Akif Atakul), Fadik Sevin Atasoy (Şengül Aslan), Cüneyt Mete (Orhan Eren), Yiğit Koçak (Ömer Eren), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren), Ahu Yağtu (Suzan Ercan), Simge Selçuk (Nebahat Şen), Evrim Doğan (Gönül), Seda Kırımlıoğlu (Meral), Yaren Yapıcı (Özge), Elif Uslusoy (Canan) ve Enes Demirkapı (Emir) yer alıyor.

Ayrıca Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosuna 3. Sezonda dahil olacak isimler merak konusu olmuştu. Diziye üç önemli isim katıldı. Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz), Nihan Büyükağaç (Şevval), Ecem Sena Bayır.

Kardeşlerım 3. Sezona Dahil Olan Oyuncular ve Rolleri

Yeni sezonda da her hafta cumartesi akşamlarına damga vurması beklenen dizide Ömer’in (Yiğit Koçak) babasına hayat verecek olan oyuncu merak konusuydu. Şevval Yılmaz ve Ahmet Yılmaz çiftine hayat verecek oyuncular belli oldu.

Dünyaya gayrimeşru bir çocuk olarak gelen ve hayatta verdiği büyük mücadeleyle dikkat çeken Ömer’in babasına başarılı oyuncu Kaan Çakır hayat verecek.

Ömer’in yeni sezonda en büyük düşmanlarından biri olacak Şevval karakterine ise Nihan Büyükağaç hayat verecek.

Serenay Sarıkaya taklitleri ile Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer alan genç yetenek Ecem Sena Bayır da ‘Kardeşlerim’ kadrosuna dahil oldu. Ecem Sena Bayır, son olarak ‘Destan’ dizisinde hayat verdiği ‘Günseli Hatun’ karakteriyle de büyük beğeni toplamıştı.

19-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar