Kardeşlerim Dizisi İçin Oyuncu Sürprizi

Kardeşlerim Dizisi İçin Oyuncu Sürprizi
İlk sezonu ile seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Kardeşlerim dizisi kadrosuna uzun süredir ekranlarda olmayan sürpriz oyuncu katıldı.

ATV’nin sevilen dizisi NGM tarafından yapımcılığı üstlenilen yönetmenliği Serkan Birinci’nin yaptığı senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan Kardeşlerim dizisi, ilk 18 bölümlük birinci sezonu ile büyük ilgi ve beğeni gördü. ATV’nin Cumartesi günleri yayınladığı Kardeşlerim dizisi o kadar çok beğenildi ki, reytinglerde bir ara güçlü rakibi Gönül Dağı’nı bile geçmeyi başardı.

Kardeşlerim Dizisinde hem tecrübeli isimlerin yer aldığı hem de genç oyuncuların kendilerini göstermeyi başardığı bir dizi oldu. Kardeşlerim dizisinin hikâyesi ağır bir dram olsa da dizi hayranları, Doruk ve Asiye’nin aşkının da etkisiyle Kardeşlerim’e fazlasıyla bağlandı. 18 bölüm ile büyük bir başarıya imza atan diziye sürpriz bir oyuncu da dâhil oldu.

Kardeşim dizisinin ekibi yeni bölümler için çalışmalara başladı. 11 Eylül Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin 19. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek’in diziden ayrıldığı haberi ortaya çıkmıştı. Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda Nazlı Can Çetin, Eren Ören ve Nilsu Yılmaz’ın ikinci sezonda sette yer alacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Kardeşlerim dizisine bomba bir isim daha geliyor…

Sürpriz Oyuncu Kim?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kardeşlerim dizisi için Ceyda Düvenci ile dizide rol alması konusunda görüşmelere başlandı. Başarılı oyuncu 1977 Bursa doğumlu olan Ceyda Düvenci bir süredir televizyon dizileri yerine dijital yapımları tercih ediyor. Zor dönemde Öğrenci Evi ve Prens isimli dijital yapımlarda gördüğümüz oyuncu, en son 2018 yılında 8. Gün isimli dizide bulunmuştu.

Kardeşlerim dizisi için Harika’nın halası, Dora’nın annesi rolünde Berna karakteri için oyuncu isim arayışları devam ediyordu. Bu arayışlarda Ceyda Düvenci ile anlaşma zemini arandığına yönelik bilgiler geliyor. Bakalım ünlü oyuncu ATV’nin iddialı dizisinde yer alacak mı? Yakında transferin detayları ortaya çıkacaktır.

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İzlediği görüntülerin hesabını sormak isteyen Doruk, Akif'le karşı karşıya gelir. Suzan, Harika ile birlikte sokakta kalmamak için çözüm yolu arar. Ancak Harika da yaşadığı durumu kabullenmekte zorlanır. Videoyu kimin gönderdiğini bulmak isteyen Akif, türlü planlar içine girer. Berk'in tiyatro oyunundaki öyküsüne Tolga'nın intikam alma planı eklenince herkesi korkuya düşüren anlar yaşanır. 

 

04-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar