Çukur Dizisinin 5 Ünlü Oyuncusu Yeniden Buluşuyor

Çukur Dizisinin 5 Ünlü Oyuncusu Yeniden Buluşuyor
Show Tv ekranlarında 4 sezon boyunca soluksuz izlenen Çukur Dizisinin 5 ünlü oyuncusu yeniden yeni bir projede bir araya geliyor

Show TV’de 4 sezon devam eden Çukur dizisin de birçok ünlü isim rol alarak oyunculuklarını hafızalara tekrar tekrar kazımayı başardı. Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin etkileyici ve yakışıklı oyuncularından birisi de Nejat İşler oldu… Çağatay Erdenet isimli karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca son dönemde BluTV platformunda yayınlanan Saygı isimli dizideki performansı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Başarılı oyuncu Nejat İşler’in önümüzdeki günlerde yeni bir proje için sete çıkacağı haberi ortaya çıktı. Mehmet Eroğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan İyi Adamın 10 Günü isimli sinema filmi için çalışmalar devam ediyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yapacağı projenin ekibi 7 Eylül’de sete çıkması bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş filmin oyuncu kadrosu hakkındaki son bilgileri paylaştı.

Kadroda Kimler Var

Hazırlıkları devam eden sinema filminde Nejat İşler’in yanı sıra Çukur dizisinde rol alan Rıza Kocaoğlu, Şenay Gürler, Kadir Çermik ve İlayda Alişan da projenin kadrosunda yer alıyor. İyi Adamın On Günü isimli sinema filminde Eski bir avukat olan Sadık karakterinin 10 günlük macerası anlatılacak. İyi Adamın On Günü isimli sinema filminde ayrıca; Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, İlayda Akdoğan ve Erdal Yıldız gibi önemli isimler de projede yer alacak.

Nejat İşler Kimdir?

 Nejat İşler, On yıl kadar satış işleriyle uğraştıktan sonra Taksim’de dolaştığı 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü bir gün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan “Danton’un Ölümü” adlı eseri seyretti. “Ben niye bu işi yapmıyorum?” diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir’de konservatuar sınavına girmeye karar verdi ve kazandı. İstanbul’a döndüğünde, ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne başladı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.

41. Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi. 1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur’dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. Asıl popülerliğini ise Gülbeyaz ve Aliye adlı dizilerde yakalamıştır.

04-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar