Kardeşlerim Dizisinin Ahmet'i Kaan Çakır Kimdir?

Kardeşlerim Dizisinin Ahmet'i Kaan Çakır Kimdir?
Atv ekranlarının sevilen ve başarılı dizisi Kardeşlerim oyuncu kadrosunu güçlendiriyor. Dizide yeni sezonda başarılı oyuncu Kaan çakır rol alacak.

Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 3. Sezonuyla ekranlara gelecek olan seyircinin beğendiği ve reytingi yüksek dizilerden Kardeşlerim oyuncu kadrosunu yeni ve ünlü isimlerle takviye ediyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dram ve aile konulu dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Nihan Büyükağaç be Kaan Çakır dahil oldu. Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu ve senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan Kardeşlerim dizisinde bu sezon rol alacak olan başarılı oyuncu Kaan Çakır dizide Ahmet Yılmaz karakterine hayat verecek. Yakında 3. Sezon çekimleri başlayacak olan dizinin bu sezonda yine aynı başarıyı göstermesi bekleniyor.

Ahmet Yılmaz Karakterine Hayat Verecek

NG Medya tarafından Atv için çekilen ve ikinci sezon arası veren başarılı ve reytingi bol dizi Kardeşlerim 3. Sezon için hazırlıklarını yoğunlaştırdı. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi oyuncu kadrosunu yeni isimlerle güçlendirdi. Diziye ünlü isimler Kaan çakır (Ahmet Yılmaz) Nihan Büyükağaç (Şevval Yılmaz) ve Ecem Sena Bayır dahil oldu. Diziye yeni katılan başarılı oyuncu Kaan Çakır’ın dizide yer alan ve gayrimeşru olarak dünyaya gelen ve verdiği hayat mücadelesi ile dikkatleri çeken Ömer’in babası karakterine hayat vereceği öğrenildi. Halen Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Asiye Eren, Suzan Ercan, Nebahat Şen rol alıyor. Dizinin hikayesi özellikle genç kitleyi etkilerken aldığı reytinglerde yapım şirketini ve yayıncı kanal Atv’yi mutlu ediyor. Dizinin 3. Sezonunun yakında ekranlara geleceği belirtiliyor.

Kaan Çakır Kimdir?

Birçok dizide rol alan ve başarısıyla herkesin takdirini kazanan oyuncu Kaan Çakır 1 Şubat 1977 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitiminde oyunculuk eğitimi alan Kaan çakır bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Kaan Çakır’ın rol aldığı yapımlar arasında, Bodrum Masalı, Yemekteydik ve Karar Verdim, Muna, Adı Mutluluk, Su ve Ateş, Eksik Sayfalar, Kalbim 4 Mevsim, Böyle Bitmesin, Leyla ile Mecnun, Romantik Komedi, Farklı Desenler, Kış Masalı, Bir İstanbul Masalı, Çaylak, Yılan Hikayesi, Güle Güle ve Süper Baba bulunmaktadır.

23-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar