Mahkum bomba gibi dönüyor! Tam 8 oyuncu diziye katıldı

Mahkum bomba gibi dönüyor! Tam 8 oyuncu diziye katıldı
Mahkum dizisi yeni sezona bomba gibi dönüyor. Reyting rekortmeni Mahkum dizisine tam 8 oyuncu birden katıldı. Mahkum yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

Ekranın sevilen dizilerinden biri olan Mahkum 2. sezon için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Mahkum yeni sezona da iddialı giriyor. İlk sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Mahkum dizisine 8 yeni oyuncu katıldı. İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova'nın başrolleri paylaştığı diziye yeni oyuncuların dahil olmasıyla Mahkum kadrosu daha da güçlendi. Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisinin 2. Sezonunda hangi oyuncular yer alacak? İşte, Mahkum oyuncu kadrosu…

Mahkum oyuncu kadrosuna hangi isimler katıldı

MF Yapım imzası taşıyan Mahkum dizisi son yıllarda sıklıkla görülen uyarlama dizilerinden biri. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk sezonda başarıyı yakalayan Mahkum kadrosu yeni sezonda oldukça genişledi. Mahkum oyuncu kadrosuna tam sekiz yeni isim dahil oldu. Fox Tv'nin iddialı dizisi Mahkum için geri sayım başlarken yeni oyuncular dizinin heyecanını arttırdı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mahkum yeni sezonda, Gökçe Eyüpoğlu Giryan karakteriyle, Nazlı Bulum Eylül karakteriyle, Seda Türkmen Ayşe karakteriyle, Mehmet Bozdoğan Mami karakteriyle, Erdal Küçükkömürcü Dadaloğlu karakteriyle, Sarp Aydınoğlu Zeyat karakteriyle, Cem Söküt Fukara karakteriyle, Mine Kılıç ise Defne karakteriyle yer alacak.

Mahkum 2. sezon ne zaman başlıyor?

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrolleri paylaştığı Mahkum dizisi sezona iddialı girmeye hazırlanıyor. Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı ve Özgür Sevimli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Mahkum dizisinin yayın tarihi de heyecanla bekleniyor. İlk sezon dikkat çeken ve 24 bölüm yayınlanan Mahkum 2. Sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Sezona bomba gibi dönmeyi planlayan Mahkum kadrosu oldukça zenginleşti. Yeni karakterlerle başarılı oyuncuları bir araya getirecek Mahkum dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Birçok yapım yeni sezonu Eylül ayında başlatırken Mahkum için de yeni sezon tarihinin Eylül ayı içerisinde olma ihtimali oldukça yüksek. Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Mahkum  kadrosu ise şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

23-08-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar