Ünlü isimlerden Civan Canova'ya Veda Mesajları

Ünlü isimlerden Civan Canova'ya Veda Mesajları
Geçtiğimiz gün 67 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncu Civan Canova'nın ardından yakın dostları taziye mesajları yayınladılar.

Geçtiğimiz gün 67 yaşında hayata veda eden ünlü tiyatro oyuncusu, yönetmeni ve dizilerin aranılan isimlerinden biri olan Civan Canova’nın arkasından sevenleri ve yakın arkadaşları veda paylaşımında bulundu. Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş adlı dizide rol alan başarılı oyuncunun vefat etmesi dizi ve tiyatro sektörü kadar seyirciler ve sevenleri arasında da büyük bir üzüntüye neden oldu. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan usta ismin hayatını kaybetmesi üzerine yayınlanan mesajlar magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu. İşte Civan Canova’nın vefatı nedeniyle yayınlanan ve ünlü isimlerin paylaştığı mesajlardan bazıları!

Dostları Veda Mesajları Yayınladı

67 yaşında hayata vedan eden tiyatro ve dizilerin aranılan oyuncularından usta isim Civan Canova için sevenleri ve yakın dostları veda mesajları yayınladı. Ünlü isimlerin derin üzüntülerini paylaştıkları mesajlar büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu paylaşımında “dostum, bu hayatta içime en dokunan sıcacık Civan’ımı kaybettik. Civan, huzur içinde dolaş bebeğim. Belki yine bir yerde, bir zaman karşı karşıya geliriz” ifadelerini kullandı. Son dizisinde birlikte rol aldığı Uraz Kaygılaroğlu paylaşımında “ah be babacığım iyileşeceksin sanmıştım. Seni ziyaret için grup kurmuş aramızda ikiye bölünüp tartışmıştık. Bir taraf gidelim 2-3 dakikada olsa görelim diyordu. Diğer ekip ise Covid korkusu, mikrop taşırız ile bekleyelim diyordu. Ben ikinci gruptaydım. Çok üzgünüm, pamuk gibi bir adamdın. Pamuk gibi yumuşacık uyu” ifadelerini kullandı. Oyuncu Nursel Köse ise veda paylaşımında “Canım Civan’ım bizi terk ettin. Korkunç bir kayıp, içim yanıyor” ifadelerini kullanırken, Zafer Algöz “sevgili dostum, oyuncu, yazar, ressam Civan Canova’yı da kaybettik. Başımız sağ olsun. Mekanın cennet olsun yetenekli arkadaşım” ifadelerini kullandı.

Pek Çok isim Veda Mesajı Yayınladı

Ünlü ismin hayatını kaybetmesinin ardından veda mesajı paylaşan isimler arasında ayrıca, Alina Boz, Işıl Yücesoy, Sumru Yavrucuk, Emre Karayel, Ayşenil Şamlıoğlu, Aslıhan Malbora, Güvenç Dağüstün gibi pek çok isimde yer aldı. Ünlü ismin hayatını kaybetmesi ayrıca tiyatro dünyası ile dizi camiasında ve sektörde de geniş şekilde üzüntüye sebep oldu. Ünlü oyuncu 67 yaşında hayata veda etti.

23-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar