Kasaba Doktoru 32. bölüm izle

Kasaba Doktoru 32. bölüm izle
Kasaba Doktoru 32. bölüm izle; TRt 1 ekranlarının dizisi Kasaba Doktoru, 18 Ocak Çarşamba günü 32. bölümü ile ekranlara gelecek.

Kasaba Doktoru 32. bölüm izle; Geçtiğimiz hafta 31. bölümü ile ekranlara gelen Kasaba Doktoru dizisi yepyeni bir bölüm ile daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını ve yaşadığı zorlukları ekrana taşıyan Kasaba Doktoru dizisi 18 Ocak tarihinde 32. bölümü ile yayınlanacak. Ancak Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi yarın akşam son bölümü ile ekranlarda yer alacak. Reyting sonuçlarında istediği başarıyı sağlayamayan Kasaba Doktoru ekibi final kararı aldı. Başrollerinde Barış Yıldız, Deniz Can Aktaş, Özgün Karaman ve Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Kasaba Doktoru, Güney Kore yapımı Dr. Romantic adlı diziden uyarlanarak ekranlara getirilmiştir. Kasaba Doktoru hayranlarının oldukça üzüldüğü bu durumun ardından gözler yayınlanacak final bölümüne çevrildi. Peki Kasaba Doktoru final bölümünde neler yaşanacak? Tüm detaylar sizlerle.

Kasaba Doktoru 32. bölüm full Hd kesintisiz izlemek için tıklayınız.

Kasaba Doktoru 32. bölüm izle!

Kasaba Doktoru 32. bölümde Hakan yıllar önceki gibi kurula çıkacaktır. Bu durum Neslihan ile Berk'i şaşırtacaktır. Hakan öğrencilerinin baskısı ile ameiyat olmaya ikna olacaktır. Mine ise Hakan'ın büyük destekçisi olacaktır. Ameliyatı herkesten gizli bir şekilde Uluçınar'da yapacaklardır. Öte yandan Leyla ile Ömer acile gelen bir hastayı riskli bir ameliyata almak zorunda kalırlar. Peki Hakan, Leyla, Ömerve Mine içinde bulundukları zor durumun üstesinden gelebilecekler mi? Tüm merak edilenleri yayınlanmasını beklediğimiz 32. bölümde hep birlikte göreceğiz.

Kasaba Doktoru geçtiğimiz bölümde neler yaşandı?

Kasaba Doktoru 31. bölümde Leyla bir mesaj ile kayıplara karışmış ve akıllarda soru işareti bırakmıştı. Öte yandan hastanenin şartların gözlemesi için bir müfettiş görevlendirilir. Teftiş sırasında ise Hakan zor anlar yaşayarak büyük bir mücadele vermişti.

Kasaba Doktoru neden final yapıyor?

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Kasaba Doktoru, 18 Ocak tarihinde final bölümü ile yayınlanacak. Dizinin neden final yapacağı ise oldukça merak ediliyor. Kasaba Doktoru, reyting sıralamalarında istediği başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı.

Ekranların sevilen dizisi Kasaba Doktoru 18 Ocak 2023 tarihinde, 32. yeni bölümü ile final yaparak ekranlara veda etmiştir.

17-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar