Çöp Adam 8. bölüm izle

Çöp Adam 8. bölüm izle
Çöp Adam 8. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba günü 8. yeni bölümü ile ekranlara gelmesi beklenen Çöp Adam ile ilgili tüm detaylar.

Çöp Adam 8. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba günü 8. bölümü ile ekranlara gelmesi planlanan Çöp Adam birbirinden başarılı kadrosu ile yayınlanmaya devam ediyor. OGM Pictures öncülüğünde ekranlara taşınan Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlunun aynı adı eserinden uyarlanmıştır. Gerilim türündeki Çöp Adam oyuncu kadrosunda ise Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Hülya şen ve Sinan Albayrak gibi isimler yer almaktadır. Yayınladığı ilk bölümden itibaren izleyen herkesin ilgi odağı haline gelen Çöp adam dizisi reyting sonuçlarında da başarısını kanıtlamış durumda. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Çöp Adam, yarın akşam 8. bölümü ile sizlerle olacak.

Çöp Adam dizisi 8. bölüm full Hd kesintisiz izlemek için tıklayınız.

Çöp Adam 8. bölüm izle!

Peri'yi kaybetme korkusu yaşayan Tamer, ona bir anda evlenme teklfi edecektir. Berrin'e boşanmak istediğini söyleyen Tamer, istediği cevabı alacaktır. Öte yandan Ahu ile Berrin, Peri'nin kaldığı yeri öğrenecek ve kıyamet kopacaktır. Berrin, boşanmak için belirli şartlar ortaya koyacaktır. Peri ise yalıda kendisini kabul ettirmeye ve sevdirmeye çalışacaktır. Ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Yalıda sular durulmuyorken sürpriz misafirin gelişi ile herşey daha da zorlaşacaktır.

Çöp Adam geçtiğimiz bölümde neler yaşandı?

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Çöp Adam 7. bölümde Peri yeniden yalıya geri dönmüş ve büyük olay olmuştu. Berrin ise Tamer konusunda haklı olduğunu öğrenir. Tamer ise eli kolu bağlı hiçbir şeye müdahale edemez. Tamer hayatının en zor günlerini yaşamıştı.

Star Tv’nin sevilen ve yeni başlayan dizisi Çöp Adam yarın akşam yayınlanacak 8. Bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Çöp Adam dizisine yeni isim

Ekranların yeni dizisi Çöp Adam kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı Çöp Adam, reyting sıralamalarında başarısı ile kendisinden söz ettiriyor. Dizinin yönetmen koltuğunda yer alan Yağız Alp Akaydın, kadrodan ayrılmıştı. Ardından Çöp adam yönetmen koltuğunda kimin oturacağı merak konusu olmuştu. Çöp Adam yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lotsuvalı yer alacak.

17-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar