Kasaba Doktoru oyuncusu Deniz Can Aktaş: Oyunculuk yapmazsam sürünürüm”

Kasaba Doktoru oyuncusu Deniz Can Aktaş: Oyunculuk yapmazsam sürünürüm”
Best Model yarışmasıyla adını duyuran Deniz Can Aktaş, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına katılarak hayallerini, oyunculuk serüvenini ve aşk hayatını anlattı

Best Model yarışmasıyla sektöre adım atan Deniz Can Aktaş, verdiği birröportaja hayranlarını şaşırttı: "Aşkımızı erteledik" diyen ünlü oyuncu Hakan Gence’nin muhabbet kanalına kpnuk oldu. Son olarak TRT1’in drama dizisi Kasaba Doktoru dizisinde Ömer karakterini oynayan oyuncluk yapmazsa sürüneceğini belirtti. Hayranları merak ediyor, usta oyuncu Deniz Can Aktaş kimdir, hangi yapımlarda rol aldı? Şimdi detaylar.

Kasaba Doktoru oyuncusu Deniz Can Aktaş: Oyunculuk yapmazsam sürünürüm”

Katıldığı Best Model yarışmasıyla sektöre adım atan Deniz Can Aktaş, bu haftaki ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına katıldı. Çocukluk hayallerini, oyunculuğa başlama serüvenini ve aşk hayatını anlatan Deniz Can Aktaş sorulara verdiği samimi cevaplarla izleyiciyi şaşırttı.

Oyunculuk eğitimi almadım

İstanbul’da doğup büyüyen genç oyuncu küçüklüğünde babasının yanında çalışmayı hayal ettiği için herhangi bir oyunculuk eğitim almamış. İşte hayatını anlatır mısnız sorusuna verdiği can alıcı cevap: “Kameranın önünde olmak daha önce deneyimlemediğim bir şeydi. Bu işe ilk başladığımda bilgi alışverişi yapabileceğim çevrem ve meslektaş arkadaşlarım yoktu. Benim için hem ilginç bir heyecan hem tramvaya yakın bir deneyimdi. Oyunculuk yapmazsam ölmem ama sürünürüm. Duygusal bir sürünme. Ancak şöhret de hayat gibi, her an sonlanabilecek bir şey... Bunun sonsuz bir durum olmadığını algılamak ve buna göre yaşamak biraz zor.

Proje uğruna aşkmızı yaşayamadık

Kendisi gibi oyuncu olan Hafsanur Sancakturan ile evliliğe giden yolu anlatan Deniz Can Aktaş ilginç bir itirafta bulundu. “Hafsa ile tanıştığımızda, profesyonelliğimizi korumak için proje devam ederken aşkımızı erteledik. Sevgimizi kelimelere çok dökmüyorduk ama bakışlarımızla ifade ediyorduk. Bu çok eğlenceliydi. Yaşadığımız aşk beni daha bilinçli ve sakin bir noktaya getiriyor... İçimdeki heyecanı yaşamaya devam ediyorum ama hayata, geleceğe daha kontrollü ve planlı bakıyorum”

Can alıcı sorularıyla gündem oluşturan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümüyle her cuma saat 14.00’te YouTube kanalında.

Deniz Can Aktaş Kimdir?

1993 İstanbul’da doğumlu olan genç oyuncu aslen Kastamonu’ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Aktaş, oyunculuk kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım attı. Star TV’de yayınlanan Avlu adlı dizide Alp Öztürk karakteriyle şörete ulşan yakışıklı oyuncu halen TRT1 dizisi Kasaba doktoru’da oynuyor.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2022- Kasaba Doktoru (Ömer) (Tv Dizisi)

2020- Menajerimi Ara (Barış) (Tv Dizisi)

2018 – Avlu (Alp) (TV Dizisi)

2017 – Nerdesin Birader (Ali) (TV Dizisi)

2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Ronaldo Burak) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Seçkin) (TV Dizisi)

29-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar