Kasaba Doktoru Yeni Sezonu 2 Eylül’de Açıyor

Kasaba Doktoru Yeni Sezonu 2 Eylül’de Açıyor
Eylül yayın döneminin yaklaşmasıyla birlikte dizilerin yayın tarihleri de belli olmaya başladı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru’nun başlama tarihi belli oldu.

Eylül yayın dönemi yeni bir heyecan ve büyük umutlarla başlıyor. Bu sezon yine birbirinden iddialı pek çok yeni dizinin başlayacağı ve yine sezon arası veren dizilerin de yeniden seyircisiyle buluşacağı yeni sezonda reyting savaşları her zamanki gibi zorlu geçecek gibi görünüyor. Kanallar şimdiden bu zorlu sürece hazırlanırken dizilerde yayında kalmak ve seyircisiyle buluşmak için ellerinden geleni yapacaklar. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon başlayan ve seyirci tarafından sevilen dizilerden biri olan Kasaba Doktoru’da bu zorlu reyting savaşlarında var olabilmek için çalışacak. Geçen sezon aldığı reytinglerle bu sezon yayınlanma onayını alan dizinin yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Kasaba Doktoru Aynı Gününde Yayına Başlıyor

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve uyarlama bir dizi olan Kasaba Doktoru yeni yayın dönemi için hazır. ARC Film tarafından hazırlanan ve ilk sezonunda oldukça iyi bir reyting oranı tutturarak kanalını ve yapımcısını sevindiren dizi yine aynı yayın günü olan Cuma akşamları seyirciyle buluşacak. Yeni sezonda ilk yayın günü olarak 2 Eylül Cuma gününü belirleyen dizi böylece diğer kanallar ve dizilere göre erken yayına başlayarak seyirciyi toplamaya çalışacak. İdealist bir doktorun ve yanında görev yapan doktor ve hemşirelerin hikayesini anlatan Kasaba Doktoru geçtiğimiz sezon oldukça heyecanlı sahne ve bölümlerle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmıştı.

Kasaba Doktoru Yeni Sezona Hazır

ARC Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve uyarlama bir dizi olan Kasaba Doktoru yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı ve yayın gününü beklemeye başladı. 2 Eylül Cuma yeni sezonu açacak olan Kasaba doktoru yayınlanan fragmanlarla heyecanından bir şey kaybetmediğini seyircisine gösterdi. Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever’in yer aldığı dizi Cuma akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Dizi bir grup idealist doktorun verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizi TRT 1 ekranlarında yayınlanan diziler arasında da en iyi reyting alan yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Yeni sezonda da seyircisine heyecanlı anlar yaşatacak Kasaba Doktoru’nun yeni sezon ilk yayın tarihi 2 Eylül Cuma.

25-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar