Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pazartesi Günü Yeni Sezonu Açıyor

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pazartesi Günü Yeni Sezonu Açıyor
Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen kuşak programlarından Zuhal Topal’la Yemekteyiz 29 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonu açıyor.

Televizyon kanalları yeni yayın dönemi olan eylül yayın dönemi için hazırlıklarını tamamladı ve artık yeni dizi, yeni program ya da var olan ve sezon arası veren dizi ve programlarının yeni sezon için yayın günlerini bekliyor. Kanallar için önemli bir yayın dilimi olan gün içindeki programlar da yayın için gün saymaya başladı. Ekranların en çok sevilen ve heyecanla ve merakla takip edilen programlarından biri olan Tv 8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının da yayın tarihi belli oldu. Şu ana kadar kanalın gün içinde en çok izlenen programlarının başında gelen ve yemek yarışma magazin türünde olan program kanalın bu sezonda hafta içi her gün yayınlanan programlar arasındaki en büyük kozu olacak. Ünlü isim Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen programın yeni sezon başlama tarihi 29 Ağustos Pazartesi olarak belirlendi.

Yeni Sezonu Açıyor

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu sezon yayın tarihini belirledi ve hazırlıklarını tamamladı. Uzun zamandır fragmanları kanalda yayınlanan program yine aynı formatta ekrana gelecek. Gün içinde yayınlanan kuşak programları arasında en çok seyredilen programların başında gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz 29 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonu açıyor. Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal tarafından sunulan ve hafta içi hergün yayınlanan ve her hafta beş yarışmacının katıldığı program özellikle ev kadınları ve kadın izleyici tarafından heyecanla takip ediliyor.

50 Bin TL Ödül

Tv 8 ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan ve yemek yarışma türünde olan programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz geçtiğimiz sezon her hafta birinci olan yarışmacısına 20 Bin TL ödül veriyordu. Hafta içi beş gün boyunca beş yarışmacıyla seyirci karşısına çıkan ve tartışma, rekabet, hırs ve iddianın en yüksek seviyelerde yaşandığı programda bu sezon büyük ödül 50 Bin TL olarak belirlendi. Yarışmaya katılan adaylar kendi günlerinde hazırladıkları menüyü hazırlayacak ve rakipleri ve Zuhal Topal’ın verdiği oylarla birinci olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Her hafta Cuma günü final yaşanılan programda bu sezonun 50 Bin TL’lik ödülü şimdiden heyecan uyandırdı.

25-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar