Kazara Aşk 2. bölüm izle

Kazara Aşk 2. bölüm izle
Kazara Aşk 2. bölüm izle: Kazara Aşk dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full olarak izlemek için tüm detaylar bu sayfada.

Kazara Aşk 2. bölüm izle: Star TV'den ekrana gelen Kazara Aşk dizisinin yeni bölümünü full HD ve online olarak bu sayfa üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Koliba Film tarafından hazırlanan dizinin geçen hafta ekrana gelen ilk bölümü izleyiciler tarafından beğenildi. Yaz ayları boyunca ekranlarda olacak Kazara Aşk dizisinin yeni bölümleri internet üzerinde hangi adresten izlenebilir? Kazara Aşk dizisinin yeni bölümlerine canlitv.biz adresi üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Kazara Aşk dizisinin ilk bölümü internet üzerinde milyonlarca kez tıklandı. Kazara Aşk dizisinin bu akşam ekrana gelecek 2. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Kazara Aşk 2. bölüm izle

Star TV tarafından ekrana getirilen ve Koliba Film tarafından hazırlanan Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Ümit Kantarcılar, Sude Güler, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt, Billur Pınar Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek Kazara Aşk dizisi fazlasıyla merak ediliyor. Ekran başına geçecek izleyiciler dizinin yeni bölümünü hangi adres üzerinden izleyebileceklerini merak ediyorlar. Kazara Aşk dizisinin 2. bölümünü canlitv.biz adresi üzerinde kolayca izleyebilirsiniz. Kazara Aşk dizisini full HD ve tek parça olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Kazara Aşk 2. bölüm özeti

Civan'ın hafızası yerine gelince Şimal ile yüzleşmez ve kendisine söylediği sözlü oldukları yalanını devam ettirir. Bunun nedeni ise sözlü olmalarının şirketin başına geçmesini kolaylaştıracak olması. Hafıza kaybının sona erdiğini kimseye çaktırmaz ancak Şimal'in neden böyle bir yalan söylediğine anlam veremez. Bu nedenle Şimal'in amacının ne olduğunu anlayabılmak için onu kendince test eder. Şimal, yalanını gizlemek için dört dönerken bir yandan da söylediği yalan nedeniyle kendisini kötü hissetmektedir. Öte yanda da Tahsin ile Dursun, kafa kafaya vererek sözü usulüne göre yaparlar. Neval, Okan ve Vildan'ın emrivakisinden sonra bunu kaldıramaz ve itiraz eder. Kız isteme akşamında ise olaylar öyle bir noktaya gider ki işler çığırından çıkar.

01-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler