Barış Akarsu’nun Hayatı Film Oluyor

Barış Akarsu’nun Hayatı Film Oluyor
Doğum gününü kutladıktan sonra geçirdiği trafik kazası sonrasını hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor.

Bundan yıllar önce geçirdiği bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ve ölümüyle seven sevmeyen herkesi derin bir yasa boğan ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun doğum günü geçtiğimiz günlerde mezarı başında ailesi ve sevenlerinin katıldığı bir anma töreniyle kutlandı. Türk Rock müziğinin çok sevilen ismi olan ve özellikle genç kitlenin büyük hayranlığını kazan ünlü şarkıcı Barış Akarsu 2007 yılında 28. Doğum gününü kutladıktan sonra geçirdiği bir trafik kazası sonrası ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Tüm çaba ve müdahalelere karşın kurtulamayan ve 4 Temmuz’da hayata veda eden başarılı şarkıcı herkesi derinden üzmüştü. Aradan geçen yıllar içinde unutulmayan şarkıcının hayatının geçtiğimiz aylarda yapılan bir açıklamayla film olacağı duyurulmuştu. Barış Akarsu’nun geçtiğimiz ün mezarı başında kutlanan doğum gününde de ablası yine aynı ifadeyi paylaşarak Barış Akarsu’nun hayatının film olacağını açıkladı.

Kardeşi Açıkladı

4 Temmuz 2007 yılında trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Mezarı başında anılan ünlü şarkıcının kardeşi Nesrin Akarsu ailesinin onayıyla abisinin hayatının film olacağını duyurdu. Nesrin Akarsu “Barış Akarsu’nun hikayesi yeniden canlanacak ve gelecek nesillere aktarılmış olacak” ifadelerini kullandı. Mezarı başında anılan Barış Akarsu’nun kız kardeşi Nesrin Akarsu yaptığı açıklamada “duygularımız sadece yıl olarak değil her gün içimizde. Yine sevenleriyle birlikteyiz. Yine güzel bir şekilde anmaya devam edeceğiz Allah izin verdikçe. Arayanlarımız çok, yazanlarımız çok. Filmini düşündük. Artık 14 yıl sonra filmine de ailecek karar verdik. Olmasını istedik. Böyle olmasını, 14 yıl sonra yaşaması daha çok küçük nesillere şimdiki nesillere ulaşmak için filminin olmasını çok istedik. Başlayacaklar hayırlısıyla” ifadelerini kullandı.

Barış Akarsu Kimdir

29 Haziran 1979 yılında Bartın’da dünyaya gelen Barış Akarsu çocuk yaşından itibaren müziğe büyük ilgi duymuş ve müzikle iç içe bir hayat sürmüştür. Okul hayatından sonra müzik çalışmalarını devam ettirme kararı alan Barış Akarsu bunun için Akademi Türkiye adlı müzik yarışmasına katılmış ve bu yarışmadan birincilikle ayrılmıştır. Pek çok ünlü isimle düet yapan Barış Akarsu daha sonra kendi albümünü çıkarmıştır. 28. Doğum gününü kutladıktan sonra geçirdiği bir trafik kazsı sonrası hastaneye kaldırılan Barış Akarsu kurtarılamayarak 4 Temmuz 2007 yılında hayata veda etmiştir.

01-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar