Kazara Aşk 4. Bölüm izle!

Kazara Aşk 4. Bölüm izle!
Söylediği yalanı sonlandırmaya karar veren Şimal'in planı başarıya ulaşacak mı? Şimal'in her şeyi itirafı Civan'ı şirketten uzaklaştıracak mı?

Perşembe akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Kazara Aşk 4. bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile yaz dizisi olarak ekrana gelen Kazara Aşk 4. yeni bölüme Neval'in dert yakınması damga vuruyor. Okan'la evlenen Vildan eşinden igi ve alaka beklerken Civan ve Şimal'in evde şahit olduğu garip durumlar neler? Civan, Nazlı’yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Okan'ın hırçınlığı ve Civan ile Şimal'in arasındaki gerginliğin ailelere sıçradığı Kazara Aşk 4. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kazara Aşk 4. Bölüm izle!

Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in paylaştığı Star Tv yapımı Kazara Aşk 4. yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur ve Aycan Koptur’un rol aldığı Kazara Aşk 4. yeni bölümünde aşk ve komediyi harmanlıyor. Karizmatik  Civan ile üniversite öğrencisi Şimal’in kazara yaşadıkları aşkın hikayesini anlatan dizi 15 Temmuz Perşembe saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Gerginlik ailelere sıçrıyor

Neval düştüğü durumdan sızlanmaya başlamıştır. Okan'la evlenen Vildan, eşinin maçoluğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Bu arada Civan ve Şimal'in evde tanık olduğu garip durumlar neler? Okan'ın maçoluğu Vildan'ı sarsmaya başlarken Civan ve Şimal'in arasındaki gerginlik devam etmektedir. Bu gerginlik ailelere de sıçrar ve aileler, ikilinin on gün içinde evlenmelerini ister. Şimal için sonun başlangıcıdır. Söylediği yalanı sonlandırmaya karar veren Şİmal'in planı başarıya ulaşacak mı? Şimal'in her şeyi itirafı Civan'ı şirketten uzaklaştıracak mı? Harekete geçen Civan, Şimal'in elini kolunu bağlayacak bir hamle ile onu durdurmaya çalışır.

Civan'dan akıllara zarar plan!

Nazlı izle evli olan Civan, ailelerin aniden bastırmasıyla zor duruma düşer. Şimal'le evlenebilmek için Nazlı'yı boşanmaya ikna etmesi ve  evlilik olayını da herkesten gizlemesi gerekmektedir. Ancak bu hiç de kolay bir şey değildir. Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir planla Şimal'le evlenmek için hazırlıklara başlayan Civan,amacına ulaşabilecek mi? Tüm soru ve cevaplarıyla Kazara Aşk 4. son bölümü 15 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

15-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar