Teşkilat Dizisinde Çağlar Ertuğrul’un Durumu Belli Oldu

Teşkilat Dizisinde Çağlar Ertuğrul’un Durumu Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde olup olmayacağı belli olmayan başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un durumu netlik kazandı.

Geçtiğimiz sezonun ortalarına doğru başlayan ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Teşkilat başlar başlamaz yayınlandığı gün olan Pazar akşamlarına damgasını vurmuş ve hem reyting rekorları kırmış hem de gün birinciliğini kimselere kaptırmamıştı. İstihbarat teşkilatları arasındaki çekişmeyi, kavgayı ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bu alandaki başarısını ve vatan ve millet uğruna her fedakarlığı yapmasını ve gerekirse ölüme bile seve seve gitmesini anlatan Teşkilat seyirciyi adeta ekrana kilitlemişti. Öbür taraftan dizide kullanılan teknolojiler de diziye ayrı bir görkem ve hava katmıştı. Her bölümü olay olan ve Türkiye düşmanlarının planlarını boşa çıkarmak için verilen mücadeleyi anlatan dizi sezon finali yaparken pek çok soru işaretlerini de beraberinde getirmiş ve dizinin ana castında ayrılıklar olabileceği endişesini oluşturmuştu.

Serdar (Çağlar Ertuğrul) Devam Ediyor

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve seyirciyi ekrana kilitleyen Teşkilat dizisinde sezon finali yaşanırken Serdar karakterini canlandıran başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul’un durumu belirsizliğini korumuş ve dizi sezon finaline bu şekilde gitmişti. Yapım Şirketi tarafından verilen sözlerin tutulmadığını iddia eden Çağlar Ertuğrul yeni sezonda dizide yer almak istemediğini belirtmiş ve bu durum seyirciyi endişelendirirken Serdar karakteri de sezon finalinde ağır yaralanmış ve ölümle yaşamak arasında bir noktada bırakılmıştı. Bu durumun alınacak karara göre netlik kazanacağı düşünülürken yeni sezon için oyuncu Çağlar Ertuğrul ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi ve başarılı oyuncunun gelecek sezon da Teşkilat’ta yer alacağı öğrenildi. Bu durum özellikle seyirciye derin bir nefes aldırırken Pazar akşamlarının başarılı dizinde herhangi bir oyuncuyla ayrılık yaşanmamış oldu.

Yönetmen Değişti

Öbür taraftan Teşkilat dizisinin başarılı yönetmeni Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç’ın diziyle yollarını ayırdığı ve yeni sezonda dizide olmayacağı öğrenildi. Dizinin yeni yönetmeninin ise Son Yaz dizisinin yönetenliğini üstlenen Burak Arlıer’in olacağı öğrenildi. Bu arada diziye yer alacak yeni oyuncularla görüşmelerin devam ettiği ve diziye yeni karakterlerin gireceği öğrenildi. Dizinin Eylül yayın döneminde ekrana yeniden geleceği belirtilirken yeni bölüm çekimlerinin ise Ağustos ayı içinde başlayacağı belirtildi.

15-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar