Kemal Sunal’ın Kızı Ezo Sunal Hamile

Kemal Sunal’ın Kızı Ezo Sunal Hamile
Türk Sinemasının usta oyuncusu merhum Kemal Sunal’ın kızı oyuncu Ezo Sunal’ın bir bebek beklediği öğrenildi. Ezo Sunal 30 haftalık hamile olduğunu sevenleriyle paylaştı.

Ünlüler dünyasından mutlu bir haber bugün magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Türk Sinemasının başarılı ve usta oyuncularından merhum Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal’ın hamile olduğu ve bir bebek beklediği bir anda magazin basınında kendisine geniş yer buldu. Hala filmlerini ilk günkü tatla seyrettiğimiz usta oyuncu Sunal’ın kızı Ezo Sunal sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Ezo Sunal’ın hamile fotoğraflarının da olduğu paylaşımı bir anda binlerce beğeni ve yorum aldı. Oldukça mutlu olduğu gözlenen Ezo Sunal’ın bu paylaşımının ardından annesi de bir paylaşımda bulundu ve merhum eşi Kemal Sunal’a seslendi. İşte haberin detayları!

30 Haftalık Hamile!

Türk Sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal’ın kızı oyuncu Ezo Sunal bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak hamile olduğunu sevenleriyle paylaştı. 2018 yılında sessiz sedasız b,r şekilde müzisyen sevgilisiz Ömer Öztüyen ile evlenen genç oyuncunun hamile olduğu paylaşımıyla öğrenilmiş oldu. Pek çok oyuncu arkadaşı ve ünlü isimden de beni ve yorum alan Ezo Sunal paylaşımında 30 haftalık hamile olduğunu belirterek “yeni yıla böyle giriyoruz. Enerjimiz, sağlığımız, neşemiz, sevdiklerimiz bizimle olsun” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin paylaşımına büyük beğeni gelirken annesi Gül Sunal ise merhum eşine seslenerek herkesi duygulandırdı. Gül Sunal paylaşımında “Benim bebeğim anne olacak İnşallah. Kemal, canım kızımız anne olacak inşallah. Bir torunumuz daha oluyor. Umarım hissediyorsundur” ifadelerini kullandı. Bizde Ezo Sunal başta olmak üzere Ömer Öztüyen ve tüm Sunal ailesini bu mutlu haberden dolayı tebrik ediyoruz.

Ezo Sunal kimdir?

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ezo Sunal ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın kızıdır. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alan ve babası ve abisi Ali Sunal’ın izinden giden güzel oyuncu Ezo Sunal ilk olarak Tutsak dizisinde rol almıştır. Bir dönem editörlükte yapan güzel oyuncu Okan Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümünde çocuk ve müzik alanında dersler vermiştir. Güldüy Güldüy Show çocuk programının sunuculuğunu da yapan Ezo Sunal 2018 yılında evlenmiştir.

30-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar