Kemal Sunal'a Garip Filminde Eşlik Eden Minik Fatoş'un 35 Yıllık Değişimi Gündem Oldu

Kemal Sunal'a Garip Filminde Eşlik Eden Minik Fatoş'un 35 Yıllık Değişimi Gündem Oldu
Türk Sinemasının ünlü filmlerinden Garip Filminde rol alan küçük Fotoş karakterini canlandıran Ece Alton’un yıllar sonraki hali görenleri şaşırtıyor.

Türk sinemasının sevilen filmlerinden biri olan Garip filmi bugüne kadar belki yüzlerce kez yayınlanmıştır. Her seferinde seyirciyi ekran başına çeken filmin başrolünde yer alan ve aramızdan ayrılan ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın yanı sıra filmde küçük Fatoş karakterine hayat veren güzel isim Ece Alton’da seyircinin kalbinde büyük yer edindi. Ünlü yönetmen Memduh Ün tarafından yönetilen filmde Kemal Sunal ile birlikte rol alan ve filmde sevilen ve mücadeleci bir ikiliyi oynayan Ece Alton filmin üzerinden yıllar geçtikten sonra ortaya çıktı. Bugünlerde 42 yaşlarında olan güzel isim oyunculuğu bırakarak otel işletmeciliğine başlarken halen o günleri özlemle anıyor. 1986 yılında çekilen ve bugün üzerinden 36 yıl geçen filmdeki küçük Fatoş ile bugün 42 yaşında olan Ece Alton’un son hali magazin basınında gündem oldu.

Küçük Fatoş’tan 36 yıl sonra Ece Alton

Türk sinemasının en çok sevilen filmlerinden olan ve ünlü yönetmen Memduh Ün tarafından 1986 yılında çekilen Garip filmi bugün bile yayınlandığında reyting rekorları kırıyor. Filmde Küçük Fatoş karakteriyle seyirciyi kendine hayran bırakan Ece Alton aradan geçen yaklaşık 36 yılın ardından bugünlerde magazin basınında gündem oldu. Yıllar önceli küçük Ece ile bugün 42 yaşında olan Ece arasında dağlar kadar fark magazin basınında konuşulurken ünlü ismin aradan geçen yıllar içinde oyunculuğu bıraktığı ve iş hayatına atılarak otel işletmeciliğine başladığı görüldü. Hala o günleri özlemle anan Ece Alton’un magazin basınında ve sosyal medyada yer alması hem ünlü oyuncu Kemal Sunal’ı bir kez daha hatırlattı hem de Ece Alton’daki değişimi gözler önüne serdi.

Otel İşletmeciliği Yapıyor

Türk Sinemasında komedi ve dram türündeki en başarılı filmlerden biri olan garip Filmi’nin küçük yıldızı Ece Alton yıllar sonra ortaya çıktı ve bir anda magazin basınında gündem oldu. Ünlü ismin aradan geçen yıllar içinde oyunculuğu bıraktığı ve otel işletmeciliğine başladığı görüldü. Ünlü isim Ece Alton’un Assos’da bir oteli işlettiği görülürken ünlü ismin aynı zamanda otelin de sahibi olduğu öğrenildi. Vaktinin çoğunu otelinde çapa yaparak, ütü yaparak ve çamaşırlarla uğraşarak geçiren Ece Alton zaman zaman da müşterilerine pişi kızartıyor. Yıllar önceki Küçük Fatoş’la bugünün otel işletmecisi Ece alton arasındaki fark ise herkesi şaşırttı ve Ece Alton’un bugünkü hali herkesi kendisine hayran bıraktı.

02-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar