Kenan Doğulu, Beren Saat'e kaç kez evlilik teklif etti şaşıracaksınız!

Kenan Doğulu Beren Saat'e kaç kez evlilik teklif etti şaşıracaksınız!
Ünlü oyuncu Beren Saat ve ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun büyük aşkı magazin dünyasında eşine az görülür cinsten. Kenan Doğulu'nun yeni itirafları ise çok konuşulacak.

Ünlü çift Kenan Doğulu ve Beren Saat'in evlilikleri yıllardır magazin dünyasındaki çok konuşulan evliliklerden biri. Bir süre önce Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun evliliklerinde sorun yaşandığı haberleri medyaya yansımıştı. Hatta boşanma aşamasına gelen çift bu krizi aşarak zor günleri geride bıraktı. Aşklarınını dolu dizgin yaşamaya devam eden çiftin mutlulukları yüzlerine yansıyor. Kenan Doğulu'nun Beren Saat'e evlilik teklifi yaptığı günlerdeki halini itiraf etmesi de gündeme bomba gibi düştü. Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e tam 16 kez evlilik teklif ettiği itarafı geldi. Doğulu, 6 kez de Beren Saate yüzük almış.

Her sabah ona yediden aşık oluyorum!

Ünlü çift, şu günlerde mutlu, mesut ele ele pozlar vererek evliliklerine devam ediyor. Kenan Doğulu, “Eşim gittikçe zenginleşen botanik bahçesi gibi. İçinde çeşit çeşit çiçekler açıyor. Her sabah Ona yediden aşık oluyorum. Ayrı odalarda birbirimize şiirler yazıyoruz” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz yılın ilk dönemlerinde evliliklerinde büyük sorunlar yaşayan ünlü çiftin medyada gündeme gelmişti. Hatta boşanacakları söylentisi dahi yayılmıştı. Beren Saat’in Kenan doğuludan AIDS kaptığı söylentisi konu olmuştu. Kenan Doğulu’nun doğum gününde “masumiyetini kaybettin” şeklinde paylaşım yapması evliliklerinin çatırdadığı söylentilerini çıkarmıştı. Geçtiğimiz yılın sonunda evliliklerine bir şans daha verme kararı alan Doğulu çiftinin araları düzelmişti.

Evliliklerine bir şans daha vermişlerdi!

Beren Saat ve Kenan Doğulu 2012 yılından beri birlikteler. 23 Şubat 2014 tarihinde nişanlanan çift 29 Temmuz 2014 te Los Angales’te evlendiler. Sürekli gündemde olan mutlu çiftin bir süre sonra evlilikleride sıkıntılar olduğu magazin basınında yer almaya başladı. Kenan Doğulu ve Beren Saat’in boşanacağı haberleri magazin gündeminden düşmüyordu. Evliliklerinin  üzerinden kara bulutların eksik olmadığı çift, ilişkileri hakkında ciddi karar almışlardı. İlişkileri sürekli gündemde olan ikili barışmış ve evliliklerine bir şans daha verme kararı almışlardı. Gelinen noktada Kenan Doğulu'nun samimi itiraflarından da anlaşılacağı  üzere ünlü çift için herşey yolunda gidiyor.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar