Kenan Doğulu ve Beren Saat’ten Sürpriz Karar!

Kenan Doğulu ve Beren Saat’ten Sürpriz Karar!
Ünlü çift Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun sürpriz projesi hayranlarını heyecanlandırdı. Çiftin birlikte ortak bir albüm çalışması yaptıkları öğrenildi.

Ünlüler dünyasının iki önemli ismi olan Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat yaşadıklarıyla, evlilikleriyle, işleriyle magazin ve sosyal medya gündeminden düşmeyen bir çift. Öyle ki çiftle ilgili hemen her gün bir haber çıkıyor. Son zamanlarda bu haberlerin pek çoğunda da Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin evliliğinin yolunda gitmedi boşanacakları iddiaları ön sıralarda yer alıyor. Sık sık kavga ettikleri, birbirine küstükleri söylentileri de işin cabası. Son günlerde ise ikiliyle ilgili yine haberler magazin basının sayfalarını süslerken bu kez haber içerikleri ayrılık ve küslük yerine bambaşka bir şeylerden bahsediyor. Haberlere göre Kenan Doğulu yeni ablimi için stüdyoya girerken eşi Beren Saat’te onun yanında stüdyoya girdi ve bazı şarkıları birlikte okudurlar. İşte detaylar!

Beren Saat Kenan Doğulu Ortak Albümü Yolda!

Beren Saat ve Kenan Doğulu evlilikleriyle ve daha çokta evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündemde olan çiftlerden biri. Sık sık tartıştıkları iddia edilen çift haberlere göre de boşanma noktasına geldi. Ancak son günlerde ise çift hakkında başka konular konuşulmaya başlandı. Şarkıcı Kenan Doğulu’nun hazırlıklarını sürdürdüğü ve 8 – 9 şarkıdan oluşacak yeni albümü için hazırlandığı biliniyor. Bilinmeyen ise bu albümde Kenan Doğulu’ya eşi Beren Saat’in de eşlik edecek olması. Gelen haberlere göre Beren Saat eşi Kenan Doğulu’nun albümünde bazı parçaları eşiyle birlikte seslendirecek. Daha önceleri bazı televizyon programlarında şarkılar söyleyen ve bu konuda oldukça da başarılı olan Beren Saat’in bu albümde eşiyle birlikte düet yapacak olması her iki ünlünün hayranları tarafından da heyecanla karşılandı.

Pandemi Dönemi Fikir Verdi!

Pandemi döneminde evlerinde zaman geçiren çift bu dönemde kendileriyle ilgili bambaşka yönleri fark ettiler. Bununla ilgili olarak Beren Saat daha önce tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlikte olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum. Her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun” ifadelerini kullanmıştı. Evde kaldıkları zamanda birlikte şarkılar söyleyen ve söz yazan ikilinin bu çabası şimdilerde bir albümde somutlaşacak gibi görünüyor. Şimdilerde zor günlerini geride bırakan çift yep yeni bir heyecanla yola devam ederken albümün yıl bitmeden çıkması bekleniyor.

15-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar