Kenan İmirzalıoğlu Gri Dizisi İçin Kararını Verdi

Kenan İmirzalıoğlu Gri Dizisi İçin Kararını Verdi
Şu sıralar Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmayı sunan Kenan İmirzalıoğlu Disney Plus’ta ekrana gelecek Gri Dizisiyle ilgili kararını verdi.

Yakında Türkiye’de yayına başlayacak olan ve şimdiden büyük bir kitleyi büyük beklentilere sokan Disney Plus ile anlaşan OGM Pictures tarafından hazırlanacak Gri dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde duyurulan dizi için cast görüşmeleri başlamıştı. Son olarak Alef dizisinde rol alan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile de görüşmeler başlamış ve anlaşmanın çok yakın olduğu duyurulmuştu. Ünlü oyuncunun sevenleri Kenan İmirzalıoğlu’nu yeniden ekranlarda görecekleri için oldukça mutlu olmuşlar ve sosyal medyadan bu durumu mesajlarıyla da belirtmişlerdi. Yakında yayına geçmesi beklenen ve daha şimdiden birçok ünlü isimle ve yapım şirketiyle anlaşmalar imzalayan Disney Plus’a OGM Pictures tarafından hazırlanacak Gri dizisinde rol alacağı açıklanan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu sonunda dizide rol alıp almama ile ilgili kararını verdi. Bu karara göre Kenan İmirzalıoğlu’nun dizide rol almayacağı öğrenildi.

Gri Kenan İmirzalıoğlu Olmadan Başlayacak

OGM Pictures tarafından Disney Plus’a hazırlanacak Gri dizisi şu sıralar hazırlık aşamasında. Yapımcı şirket dizi için cast çalışmalarına ve belirlenen oyunculularla görüşmelere devam ediyor. Daha önce Kenan İmirzalıoğlu ile de görüşen şirket ünlü oyuncuya dizide başrol teklif etmiş ve hatta kendi adıyla oynayacağı belirtilmişti. Ancak aradan geçen zaman zarfında ünlü oyuncu diziyle ilgili kararını verdi ve dizide rol almayacağını belirtti. Kenan İmirzalıoğlu konuyla ilgili kendisine sorulan sorulara “yok öyle bir şey arkadaşlar, bir projeye başladığım yok” ifadelerini kullandı. Senaryo konusunda oldukça titiz davranan ünlü ismin Taylan Biraderler’in yöneteceği dizide oynamaktan vazgeçmesi üzerine ise yapım şirketi yeni isimlerle görüşmeye başladı. Öbür taraftan Disney Plus’la görüşmelerine devam eden Kenan İmirzalıoğlu’nun ise sürpriz yapımlarla gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Kenan İmirzalıoğlu Yapımları

Şu ana kadar üst düzey yapımlarda rol alan ve seyircinin çok sevdiği isimlerin başında gelen Kenan İmirzalıoğlu bugüne kadar pek çok yapımda rol aldı. Ünlü oyuncu ilk olarak Deli Yürek ile ekrana gelirken bu yapımı daha sonra sırasıyla

·         Hayat Bağları

·         Deli Yürek Bumerang Cehennemi

·         Alacakaranlık

·         Yazı Tura

·         Acı Hayat

·         Son Osmanlı Yandım Ali

·         Kabadayı

·         Ejder Kapanı

·         Ezel

·         Uzun Hikaye

·         Karadayı

·         Cingöz Recai

·         Mehmed Bir Cihan Fatihi

·         ve Alef adlı yapımlarda rol almıştır.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar