Engin Hepileri’in Komedi Diliyle Sunduğu ‘’Anne’’ Oyun Tarihleri Belli Oldu! 7 Mayıs’ta…

Engin Hepileri’in Komedi Diliyle Sunduğu ‘’Anne’’ Oyun Tarihleri Belli Oldu! 7 Mayıs’ta…
Defne Kayalar, Engin Hepileri, Doğa Halis ve Sevda Erginci’yi buluşturan ‘Anne’ tiyatro oyunu sahneye almaya başladı… Komedi diliyle sunulan ‘Anne’ oyun tarihleri belli oldu.

2015 yılında meslektaşı ve aynı zamanda bale sanatçısı Beyza Şekerci ile evlenen Engin Hepileri, eşiyle birlikte bir sanat merkezi açtı. ‘Studio İN’ sanat merkezi, Tiyatro, dans, bale, müzik ve daha birçok alanda çalışmalar gerçekleştireceği bir merkez olup 2022 yılının ilk günleri itibariyle kapılarını açtı. Ünlü oyuncu, Engin Hepiler en son geçtiğimiz sezon TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide ‘Faruk’ karakterine hayat verdi. Oyuncu, yeni sezonda ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisine 6 bölümlük konuk oyuncu olarak katıldı. Şimdide, ekran dünyasının dört güçlü oyuncusu Sevda Erginci, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Engin Hepileri’nin rol aldığı ‘Anne’ isimli tiyatro oyununda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Anne’ oyununun gösterim tarihleri de belli oldu. İşte ayrıntılar…

 

‘Anne’ Tiyatro Oyunu

Ünlü oyuncular Engin Hepileri, Sevda Erginci, Defne Kayalar ve Doğa Halis’in muhteşem performansları ile ‘Anne’ tiyatro oyunu sahne almaya başlıyor. 17 Mart tarihinde prömiyeri yapılan oyunun gösterim tarihleri de belli oldu.

 

Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı bir tiyatro metni olan Anne, Anthony Hopkins’e de Oscar kazandıran 2018 yapımı Baba ve Oğul ile birlikte üçlemenin bir parçası.

 

‘Anne’ Oyununun Konusu:

79 doğumlu Fransız yazar Floran Zeller’ın yazdığı bu oyun, yazarın, ‘Baba’, ‘Oğul’ ve ‘Anne’ olarak yazdığı serinin bizce en kıymetlisi. Oyun, bir annenin eril aile yapılanmasında kayboluşunu izleyiciye çarpıcı bir komedi ve histeri diliyle sunuyor. Birbirini tekrar eden sahnelerin uyandırdığı merakla, izleyicinin, bir kadının hayatının elinden nasıl kayıp gittiğine şahit olmasını istiyor.

Parisli yazar, erkek egemen aile yapısını alışılmış tarzda sunmak yerine, metropol hayatındaki izleyicilere de hayati perspektifler katabilecek bir psikolojik gerilimle yazmış.

 

Oscar ödüllü yazarın bizlere de hayati perspektifler katabilecek bu çarpıcı metni, bir annenin bu savaşta verdiği irili ufaklı her mücadeleyi bizlere zekice ve sürükleyici merak unsurlarıyla içimize işlemeyi başarıyor. Bu başarıyla yazar ve yazdığı bu seri, tüm dünyada sinema ve tiyatrolarda büyük yankı bulmaya da devam ediyor.

Tiyatro iN’in yapımcılığını üstlendiği, tüm provaları Studio iN ve Moda Sahnesi çatısı altında gerçekleştirilen oyunda Defne Kayalar ‘Anne’, Engin Hepileri ‘Baba’, Sevda Erginci ‘Kız’, Doğa Halis ise ‘Oğul’ rolüyle tiyatro sevenler ile buluşmaya hazırlanıyor.

 
‘Anne’ Tiyatro Oyununun Gösterim Tarihleri

 İlk üç günün biletleri satışa çıktığı gibi tükendi

17 Mart 2022 – Moda Sahne – İstanbul (Biletleri Tükendi)

18 Mart 2022 – Moda Sahne – İstanbul (Biletleri Tükendi)

18 Mart 2022 – Moda Sahne – İstanbul (Biletleri Tükendi)

19 Mart 2022 – Moda Sahnesi – İstanbul (16:00)

19 Mart 2022 – Moda Sahnesi – İstanbul (20:30)

20 Mart 2022 – Moda Sahnesi – İstanbul (18:00)

30 Mart 2022 – Şinasi Sahnesi – Ankara (20:00)

09 Nisan 2022 – Fişekhane – İstanbul (20:30)

27 Nisan 2022 – Zorlu PSM – İstanbul (20:30)

07 Mayıs 2022 – Fişekhane – İstanbul (20:30)

 

Bilet Fiyatları

1. Kategori - 123 TL

2. Kategori - 101. TL

Başarılı oyuncu Onur Ünsal’ın da ilk yönetmenlik deneyimi olan ‘Anne’ nin dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer, müzik ve ses tasarımını Mert Üçer, kostümlerini ise Hazal Gürel yapıyor.

Oyunun yapımını; ‘Katil Joe’, ‘Oda ve Adam’, ‘Akciğer’ ve ‘39 Basamak’ oyunlarının yapımlarını da üstlenen, Engin Hepileri’nin kurucusu olduğu Tiyatro.iN gerçekleştiriyor.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar