Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel’in Boşanma Detayları Belli Oldu

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel’in Boşanma Detayları Belli Oldu
8 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran ünlü isimler Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel’in boşanma detayları ortaya çıktı.

Magazin dünyasının ve müzik ve Dizi sektörünün ünlü çiftlerinden biri olan oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile şarkıcı ve oyuncu eşi Selen Görgüzel 24 Nisan 2014 yılında İtalya’da Türkiye Büyükelçiliğinde evlenerek dünya evine girmişlerdi. Yaklaşık 8 yıldır evli olan çift özellikle pandemi dönemiyle birlikte aralarında bazı sorunlar yaşamaya başlamış ve bu sorunlar son zamanlarda da iyice artmıştı. En sonunda ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel çiftin Zekeriyaköy’deki evinden ayrılarak Etiler’de bir eve taşınmıştı. Çiftin sık sık gündeme gelen boşanma haberleri ise daha sonra gerçekleşmiş ve ünlü oyuncu Hamdi Alkan boşanma istemiyle Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açmıştı. Çiftin anlaşmalı olarak açılan davasında karar verildi ve yaklaşık 8 yıl süren evlilik tek celsede sona erdi.

Detaylar Ortaya Çıktı

2014 yılında İtalya’da evlenen Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti geçtiğimiz gün Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşandı. Davayı açan Hamdi Alkan aynı zamanda konuşma yasağı koydurdu ve bu kararı ihlal eden tarafın karşı tarafa 2.5 Milyon TL tazminat ödemesini istedi. Ayrıca çiftin anlaşmalı olarak boşandığı ve birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadığı öğrenildi. Yine öğrenilenlere göre Hamdi Alkan boşandığı eşi Selen Görgüzel’e herhangi bir tazminat ya da nafaka ödemeyecek. Öbür taraftan çift arasında düzenlenen protokolüne göre ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan eski eşine Amerika’nın New York kentindeki ev ile lüks bir otomobil verdiği öğrenildi. Ayrıca Hamdi Alkan’ın eşi için Etiler’de kiralanan evin bir yıllık kirasını da ödediği öğrenildi.

Mahkeme Çıkışı Ağladı

Beykoz Adliyesinde görülen duruşma sonunda tek celsede boşanan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel’in mahkemeye avukatları ile geldiği öğrenildi. Mahkeme sonra ayrı ayrı çıkan çiftten Selen Görgüzel’in yakın arkadaşlarının da destek için mahkeme önüne geldiği görüldü. 10 dakika süren duruşmadan ilk çıkan Selen Görgüzel’in gözyaşlarına hakim olmadığı ve ağladığı görülürken Hamdi Alkan’ın boşandığı eşinin yanına giderek onunla bir süre konuştuğu ve teselli etmeye çalıştığı öğrenildi. Çiftin duruşması sonrası mahkemeden ayrı ayrı ayrıldılar. Duruşmada alınan karar gereği mahkeme kararına gizlilik ibaresi konuldu. 8 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran çift bundan sonra yollarına ayrı devam edecekler.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar