Kenan İmirzalioğlu 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu oldu

Kenan İmirzalioğlu 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu oldu
Sevilen oyuncu Kenan İmirzalioğlu ATV ekranlarında yayınlanan yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu oldu.

Ekranların yıllardır devam eden yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Kenan İmirzalioğlu olacak. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan 'Kim Milyoner Olmak İster' yeni sezonda da devam ediyor. ATV'de yayınlanan sevilen yarışma programının sunuculuğunu, Kenan İmirzalioğlu'nun yapacağı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Bu iddianın sahibi ise ses sanatçısı Onur Akay'dı. Onur Akay 'Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusunun Kenan İmirzalioğlu olduğunu ve yarışmanın çekimlerine başlandığını söyledi.

Kenan İmirzalioğlu 'Kim Milyoner Olmak İster'i daha önce de sunmuştu

Onur Akay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, yeni projeler dolayısıyla programdan ayrılınca, yarışmanın takipçileri son günlerde en çok programı kimin sunacağını merak etmeye başladı. Önce Selçuk Yöntem’le görüşüldüğü iddia edilmişti ancak sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu Kenan İmirzalıoğlu oldu. Ayrıca İmirzalıoğlu’nun prova çekimlerine başladığını da öğrendim." Ayrıca Onur Akay, açıklamasında Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesinin ardından yarışmayı her hafta bir ünlünün sunduğunu ve Kenan İmirzalioğlu'nun da o dönemde sunduğu bölümün reyting rekorları kırdığını hatırlatttı.

Murat Yıldırım sunuyordu

2011 yılında başlayan yarışmayı ilk olarak tiyatro sanatçısı Kenan Işık sunuyordu. Kenan Işık'ın geçirdiği rahatsızlık ve bu hastalığın uzun sürmesi üzerine sunuculuğu Selçuk Yöntem devralmıştı. Uzun soluklu yarışma programını 2017 yılından bu yana oyuncu Murat Yıldırım sunuyordu. Murat Yıldırım oyunculuk yapmak için yarışmadaki görevini bırakacağını açıklamıştı. 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının takipçileri programın sunucusunun kim olacağını merak ederken Kenan İmirzalioğlu ismi gündeme yeni bir haber olarak düştü.

Maraşlı dizisinde oynayacak mı?

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalioğlu ismi son günlerde hazırlığı devam eden 'Maraşlı' dizisinin başrollerinden biri olarak geçiyordu. Hakkında yaz boyunca hangi dizide oynayacak şeklinde sık sık haber yapılan İmirzalioğlu'nun 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasıyla gündeme gelmesi ise televizyon dünyası ve hayranları için sürpriz bir durum oldu. Daha önce de aynı yarışmayı sunmuş olan İmirzalioğlu'nun başarılı bir perfonmans sergilemesi bekleniyor. Başarılı oyuncu İmirzalioğlu, son olarak Kanal D'de yayınlanan 'Mehmet Bir Cihan Fatihi' adlı tarih dizisinde rol almıştı.

14-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar