Kenan İmirzalioğlu Maraşlı dizisinde!

Kenan İmirzalioğlu Maraşlı dizisinde!
Ekranların sevilen ve hayran kitlesi oldukça fazla olan aktörlerinden Kenan İmirzalioğlu'nun yeni sezonda hangi dizide oynayacağı belli oldu. Kenan İmirzalioğlu Maraşlı dizisinde!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalioğlu'nun hangi dizide rol alacağı televizyon dünyasının ve izleyicilerin gündemini uzun süredir meşgul ediyordu. Türk televiyon dünyasında ve Türk dizilerinin ilgiyle takip edildiği ülkelerde oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan İmirzalioğlu'nun Maraşlı dizisinde başrol olacağı haberi ise kısa sürede yayıldı. Henüz yapım şirketi ve usta oyuncudan bir açıklama olmamasına rağmen haberin yalanlanmaması anlaşmanın yapıldığı şeklinde yorumlanıyor.

Maraşlı dizisi heyecanla bekleniyor

Bir fedainin hikayesinin anlatılacağı Maraşlı dizisinin başrollerinden birinin İmirzalioğlu olacağı ve dizinin yapım şirketi olan TIMS&B'nin yeni sezona hızlı bir başlangıç yapacağı medya dünyasında konuşulanlar arasında. Senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı ve yoğun bir hazırlık sürecinin devam ettiği bilinen Maraşlı dizisi daha başlamadan adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Son olarak Kenan İmirzalioğlu'nun dizinin başrolünde olacağı haberi ise İmirzalioğlu'nun hayranlarını heycanlandırmaya yetti.

Kenan İmirzalioğlu sevilen yapımlarda rol almıştı

Türkiye'nin en ünlü ve en karizmatik oyuncularından biri olan Kenan İmirzalioğlu Best Model Of The Word yarışmasında kazandığı birincilikle adını dünyaya duyururken Türkiye'de oldukça başarılı işlerde yer aldı. 1974 doğumlu olan İmirzalioğlu en son Kanal D'de yayınlanan Mehmet Bir Cihan Fatihi adlı dönem dizisinde rol almıştı. 1998-2002 arasında yayınlanan Deli Yürek dizisiyle gönülleri kazanan İmirzalioğlu, Show Tv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Acı Hayat ve Alacakaranlık gibi dizilerde de başarılı performansıyla göz doldurmuştu.

Maraşlı dizisi için yoğun bir çalışma yapılıyor

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu bilinen Maraşlı dizisinin başrolünde Kenan İmirzalioğlu'nun da adının geçmesi ve bu söylentinin kamuoyunda olumlu karşılanması hazırlıkları süren Mararşlı dizisine dikkatleri çekmeyi de başardı. Başarılı yapımlara imza atan Savcı ve Sağyaşar'ın Maraşlı dizisi için de özenle hazırlandığı ve ekip olarak sıkı bir hazırlık içerisinde oldukları medya kulislerinde yer alan bilgiler arasında. Dizilerin yeni sezona hızlı bir giriş yaptığı Eylül ayında sektör hareketlenirken Maraşlı dizisinin ne zaman ve hangi kanalda yer alacağı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı. Başrolünde Kenan İmirzalioğlu olacağı konuşulan Maraşlı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla çok konuşulacak diziler arasına girmeyi şimdiden başarmış durumda.  

11-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar