Kenan İmirzalıoğlu Mahsusa Trablus dizisiyle ekranlara dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu Mahsusa Trablus dizisiyle ekranlara dönüyor
Tarihi dizileriyle reytinglere ambargo koyan TRT1'de yeni bir dizi başlıyor. Dizide Kuşçubaşı Eşref rolü için seyircileri heyecanlandıracak oyuncu arayışı sonuçlandı.

ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ekranlara geri dönme kararı aldı. Hayranları ünlü oyuncunun yeni projesi Mahsusa Trablus dizisini ve ne zaman başlayacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Kenan İmirzalıoğlu Mahsusa Trablus dizisiyle ekranlara dönüyor

Son olarak 2018 yılında rol aldığı Cihan Fatihi: Mehmet dizisinden sonra hiçbir projede yer almayan ünlü jön Kenan İmirzalioğlu ekranlara geri dönme kararı aldı. 3 yıldır dizi setleri yerine yarışma programı sunan Kenan İmirzalıoğlu'dan nihayet müjdeli bir haber geldi. Türkiye'nin fenomen jönlerinden olan Kenan İmirzalıoğlu TRT1'in iddialı dizisi "Mahsusa Trablus" projesi ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Türkiye'nin en esrarlı adamını oynayacak

Diriliş, Kut'ül Emare, Barbaros gibi tarihi dizileriyle reytinglere ambargo koyan TRT1'de yeni bir dizi başlıyor. Yeni sezonda yapımcılığını Raif İnan ve Uğur Veli'nin üstlendiği "Mahsusa Trablus" dizisinin castı için epeydir çalışma yapılıyor. Dizide Kuşçubaşı Eşref rolü için seyircilerin heyecanını artıracak oyuncu arayışı sonuçlandı. Son olarak 2018 yılında "Mehmet: Bir Cihan Fatihi" dizisiyle televizyonlarda yer alan Kenan İmirzalıoğlu 3 yıllık suskunluğunu Mahsusa Trablus dizisi için bozdu. Senaryodan çok etkilendiği ve Kuşçubaşı Eşref karakterini benimsediği öğrenilen ünlü oyuncu "Mahsusa Trablus" dizisindeki şimdiden yeni rolü için okumalara başladı.

Gerçek bir ajan hikayesi: Mahsusa Trablus

"Deli Yürek", "Acı Hayat", "Ezel" ve "Karadayı" gibi çok ses getiren projelerle geniş hayran kitlesi oluşturan ve son olarak "Mehmet: Bir Cihan Fatihi" dizisiyle ekranlardan boy gösteren Kenan İmirzalıoğlu, uzun zamandır dizi setlerinden uzak duruyordu. Dizi oyunculuğu yerine farklı bir kulvara geçerek "Kim Milyoner Olmak İster" isimli yarışmayı sunan İmirzalioğlu, , hayranlarını heyecanlandıran yeni proje için çalışmalara başladı. TRT1'in tarihi dizilerinden biri olacak olan "Mahsusa Trablus" projesi, gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek. Ana karakterleri Mustafa Kemal, Enver Paşa ve Zenci Musa olacak olan dizide Kenan İmirzalıoğlu Türkiye'nin gördüğü en etkili ajanı 'Kuşçubaşı Eşref' karakterine hayat verecek. Pek çok teklif gelmesine rağmen hiçbir projeyi kabul etmeyen Kenan İmirzalıoğlu'nun, "Mahsusa Trablus"un senaryo ve hikayesinden çok etkilendiği için bu rolü kabul etti. Tunus, Türkiye ve Cezayir’de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, Ekim ayının sonunda sete çıkacak ve tarihin en önemli sivil direniş örgütlenmesini TRT1 ekranlarında dizi severlerle buluşturacak.

25-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar