Sarp Levedoğlu Alparslan Dizisinde mi Rol Alacak?

Sarp Levedoğlu Alparslan Dizisinde mi Rol Alacak?
TRT 1'de yayınlanacak olan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Alparslan Dizisinde Sultan Alparslan’ın rakibi Romen Diyojen için Sarp Levendoğlu ile görüşüldüğü öğrenildi

Seyircinin ve dizi otoriterinin şu sıralar merakla beklediği diziler arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ve Akli Film tarafından hazırlanan Alparslan dizisi yer alıyor. Geçen sezon yine aynı kanalda yayınlanan ve seyircinin büyük beğenisini toplayan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam niteliğindeki Alparslan Dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Mim Kemal Öke, Mehmet Özgür, Esila Umut, Korel Cezayirli gibi usta isimler yer alıyor. Dizide Sultan Alparslan karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Barış Arduç’un karşısına ise aranılan isim olarak ünlü ve başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu ile görüşüldüğü öğrenildi. Kabul ederse Sarp Levendoğlu’nun dizide Sultan Alparslan’ın en büyük rakibi Bizans İmparatoru Romen Diyojen karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Alparslan Dizisinde Romen Diyojen’i Kim Canlandıracak

TRT 1 ekranları için Akli Film tarafından hazırlıkları süren ve geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam niteliğindeki dizi olacak olan Alparslan için hazırlıklar sürüyor. Uyanış Büyük Selçuklu’nun oyuncu kadrosunun tamamına yakının tavsiye edilmesi ve bambaşka bir oyucu kadrosu için çalışmalara başlanmasıyla özellikle Sultan Alparslan’ın rakibi olacak olan Bizans İmparatoru Romen Diyojen’in kim olacağı merak konusu olmuştu. Tarihte Sultan Alparslan’ın en büyük rakibi olan ve Malazgirt Meydan Muharebesinde karşı karşıya geldiği Bizans İmparatoru Romen Diyojen için Akli Film’in titiz bir çalışma yürüttüğü öğrenildi. Yapım şirketinin bu önemli karakter için son olarak Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterini canlandıran başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu ile görüşüldüğü ortaya çıktı. Tarafların henüz bir karar almadığı bildirilirken bu ismin ortaya çıkmasıyla seyircinin de oldukça heyecanlandığı gelen haberler arasında.

Alparslan Eylül’de Sete Çıkılıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın en iddialı yapımı olan Alparslan dizisi için hazırlıklar hızlandırıldı. Yapım şirketi Akli Film’in özellikle cast için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi. Öbür taraftan dizinin tüm hazırlıklarının tamamlanarak en geç eylül ayında sete çıkması bekleniyor. Öbür taraftan dizinin Eylül ayı sonu Ekim ayı başı gibi seyirciyle buluşması bekleniyor.

24-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar